2777
2789
عنوان

کیا بااینکه به خونریزی افتادن بچه نیافتاده

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 31 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خون مایل به جیگریه قلبش نرفتم ببینم میزنه یانه چون رمضان بود گفتم بعدش میرم الکی دلم خوش نشه

چون رنگ خون پریودنیست خطرش کمتره حتمایه سونوبده وتاپیک هماتوم وجفت پایین منوبخون گفتم چیکارکنی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
شاید ی چیز گرمی خوردی یا کار سنگینی.تکونی چیزی.حالا ک تعطیله شیاف بزار بعد تعطیلات حتما برو سونو

بنظرتون داروخانه بدون نسخه میده

نه اتفاقا استراحت مطلق مدام توی تخت خوابم ولی پری روز شوهرم اینترنت روشن گذاشت دوساعتی روشن بود خوابمون برد بیدارشدم درد ریزی داشتم 

بنظرتون داروخانه بدون نسخه میدهنه اتفاقا استراحت مطلق مدام توی تخت خوابم ولی پری روز شوهرم اینترنت ر ...

نه بابا ب اینترنت نیست در این حد هم حساس نباش دیگ

بله من خودم بدون نسخه گرفتم دو بار

چون رنگ خون پریودنیست خطرش کمتره حتمایه سونوبده وتاپیک هماتوم وجفت پایین منوبخون گفتم چیکارکنی

اونجا ک گفتین خون هماتوم قهوه ای رنگ واسه من اصلا اینجوری نبود.خون شفاف و روان مث پریودی ی لخته هم دیدم.

اونجا ک گفتین خون هماتوم قهوه ای رنگ واسه من اصلا اینجوری نبود.خون شفاف و روان مث پریودی ی لخته هم د ...

پس حتمابروسونوشیاف سرخودوقطع سرخودش خونریزی میاره نکن اینکارواگه خدایی نکرده سقط باشه شیاف سقطوسخت ترمیکنه پس حتمابروسونوببین چه خبره

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                  حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                                   من دیگه تنهازیربارون نمیرم                                                حالایه دست هست که تودستم بگیرم 

بیشتر ببینید
پس حتمابروسونوشیاف سرخودوقطع سرخودش خونریزی میاره نکن اینکارواگه خدایی نکرده سقط باشه شیاف سقطوسخت ت ...

عزیزم سونو رفتم گفت هماتوم  و دکتر هم گفت فقط شیاف و استراحت

عزیزم سونو رفتم گفت هماتوم و دکتر هم گفت فقط شیاف و استراحت

پس مشکلی نیست تاپیک هماتوم منوبخون کمکت میکنه نگران نباش

بیشتر ببینید
پس مشکلی نیست تاپیک هماتوم منوبخون کمکت میکنه نگران نباش

خوب خوندم ک میگم شما گفتین هماتوم خون قهوه ای

ولی واسه من قهوه ای نبود روشن و روان ولی هماتوم بود ک دفع شد

منظورم اینه همیشه یطور نیست