2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون مادرم اجازه ی برگشت به خونشو بهم نداد ونمیده

مگه حتما یاید برگردی خونه مادرت. مهریتو بگیر خثنه جدا بگیر یا پانسیون و برو سرکار. بکی از دوستانم ۱۸سالگی جدا شد اومد تهران هم سرکار داره میره هم پانسون بانوان سکونت داره.. منت هیشکی هم بالا سرش نیست. خودشو از زندگی با یه ادم سمی نجات داد 

من شوهرم خودش طاقت نداره نبینه

تا اللن یه شبم جدا نبودیم سرما میخوره خیلی لوس میشه😂

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥ در دلم نیست به جز عهدِ تو پیمان کسی...💍مشاور"شنوای حرفاتون(: "          

بچه دارم گلم

داشته باشی عزیزم.. این همه ادم جدا میشن یا یه بچه هم سرکار میرن هم مدیریت زندگی. اون بچه فقط بچه تو نیست. بچه رو بهونه نکن برای ادامه دادن یا یه ادم سمی.. دوست من جدا شد بچه رو هم داد به باباش. مهریه هم گرفت سرکارم میره و کلاس زبان. و میگه واقعااا حارم خوبه. از اون زندگی سمی خودمو نجات دادم. هفته ای ۱بار هم بچهشو میبینه.. بچه بدون تو قطعا بلایی  سرش نمباد خدا رو هم داره.. اول خودتو نجات یده