2777
2789
عنوان

لطفا راجب لایه بردار صورت هرچی میدونید بگید✨🙏🏼

| مشاهده متن کامل بحث + 2011 بازدید | 195 پست
منم ی مدت دقیقا همین شده بود پوستم هرچی میزدم خوب نمیشد.یکی بهم یه مرطوب کننده ب اسم بیبی فرست معرفی ...

عزیزم ب مدت چندروز باید بزنیم؟ منم دارم از این مرطوب کننده ولی استفادش نکردم

صلوات میفرستید برام؟💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عزیزم ب مدت چندروز باید بزنیم؟ منم دارم از این مرطوب کننده ولی استفادش نکردم

این در اصل واس نوزادا استفاده میشه😂

ولی یکی واس خشکی پوستم معرفی کرد وقتی زدم دیگه خشکی پوستم از بین رفت

-عَـقلتو‌ دنبـال ‌کـن، قَـلبت‌ احمقـه

عع خدارحمتش کنه منم داییم فوت شدن امروز چهار روزه،🖤🥺

https://daigo.ir/secret/21147633639/dashboard  خلاصه پونزدهمین کاربری رو هم زدم همه رو هم سر دعوا به چوخ دادم دیوونم کله خرررررم گفتم در جریان باشین نگین نگفتم .....

برای جوش نزدن یا با دستگاه موبر صورت یا با تیغ صورت موهات بزن بعد قشنگ صورتت رو با شوینده بشور بعد یه تونر بزن و آبرسان 

برای جای جوش خارجی ضد لک اکسیس وای خوبه و ترمیم کننده اون 

ایرانی کرم لایه بردار پرودرما 

اول یه شوینده ملایم بخر مثل مدل پوست خشک مورینگا 

بعد سرم آبرسان که سنتلا عالیههه و اینکلیست قیمتشون حدود یه تومنه قیمت مناسب ایرانی رویوال خوبه 

بعد کرم آبرسان بگیر که ایرانی واسه پوست خشک نمی‌دانم ولی خارجی سیمپل خوبه کوزارکس 

بعد یه مرطوب‌کننده که آبرسان رو فقل کنه که ایرانی آکنه زوم فیس دوکس خوبه خارجی باز کوزارکس 

این کارو کنی خشکی پوست برطرف میشه 

😂اوووو خدا قوت

مرررسی حالا پاشو ی چایی زعفرون غلیظ بیار بخورم پری بشم 

https://daigo.ir/secret/21147633639/dashboard  خلاصه پونزدهمین کاربری رو هم زدم همه رو هم سر دعوا به چوخ دادم دیوونم کله خرررررم گفتم در جریان باشین نگین نگفتم .....

کجان مگههه🤨

چری ک کیش رفته یکی درمیون میاد مریمم ک میره اینور اونور زری ک فقط لایک زده خودشو ندیدم سمیرا و رویا رو هم ک اصلللااااا ندیدم حتی لایکم بزنن

اصلا این اشتباه نکن روغن پوست رو از درون داغون میکنه منافذ رو میبنده و پوست خفه میشه و جوش میزنه چیزی که همه دکتر های پوست باهاش مخالفن اصلا روغن ها درشت مولکول هستن و باعث باز شدن منافذ پوست و کدر شدن پوست میشن 

این در اصل واس نوزادا استفاده میشه😂 ولی یکی واس خشکی پوستم معرفی کرد وقتی زدم دیگه خشکی پوستم از بی ...

منم حس میکنم خشکی پوست دارم میخام بزنم مرسی ک گفتی.

اره واس بچه هاس😂🤦🏻‍♀️ولی خیلی خوبه کرمش

صلوات میفرستید برام؟💔

معصومه جان من روتین پوستی صبم رو ک انجام میدم ..غروب صورتم چربه ...این یعنی نوع پوسته صورتم چربه؟!اص ...

روتین پوستیت چیه؟؟ 

ارایش کنی نکنی از تونر و میسلار واتر استفاده میکنی؟ 

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید
اره دیگه خواهر چه کنم 😂😂

بجا اینکارا یکم کمکم کن 😂روتینی چیزی نداری

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید
منم ی مدت دقیقا همین شده بود پوستم هرچی میزدم خوب نمیشد.یکی بهم یه مرطوب کننده ب اسم بیبی فرست معرفی ...

پوسته پوسته میشد؟؟؟ از کجا گرفتی؟ چند گرفتی؟ 

بیشتر ببینید