2777
2789
عنوان

لطفا راجب لایه بردار صورت هرچی میدونید بگید✨🙏🏼

| مشاهده متن کامل بحث + 2007 بازدید | 195 پست
عه برامن ؟ میدونم 😁

عززززیززززم‌برای همتووووون جدی میگم برا همتون ی مدت همه از هم دور موندیم،🎈🌹❤️

https://daigo.ir/secret/21147633639 خلاصه پونزدهمین کاربری رو هم زدم همه رو هم سر دعوا به چوخ دادم دیوونم کله خرررررم گفتم در جریان باشین نگین نگفتم .....

برای چه مشکلی میخوای؟

دوتا سوال دارمممم

اول اینکه با چی اصلاح کنم جوش نزنم بند جوش میزنمم

بعد اینکه چی بزنم جای جوشام بره 

سرم لایه بردار ژنوبایوتیک میزنم لایه برداری میکنه

ولی زیاد نهه

تو‌که‌اخر‌گره‌رو‌وا‌میکنی‌امام‌رضا..🥲الّلهُمَّ‌صَلِّ‌عَلَی‌مُحَمَّدٍ‌وَ‌آلِ‌مُحَمَّدٍ‌و‌عَجّل‌فَرَجَهم..محتاج‌دعا❤️🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

عززززیززززم‌برای همتووووون جدی میگم برا همتون ی مدت همه از هم دور موندیم،🎈🌹❤️

😂😂ماه رمضون تموم شد دیگه روزه هات قبول 

دیگه رفع خستگی کن

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید
به نظرم در وهله اول باید آبرسانی کنی پوستتوسرم هیالرونیک اسید ویتالایرمرطوب کننده راکوتان خوبه

سلام مصی جان من پوست صورتم خشکه گاهی هم اگزما میزنه میشه شوینده و آبرسان و مرطوب کننده خوب معرفی کنی همینطور ضد آفتاب 

میشه لطفا برای ازدواج و خوشبختیم دعا کنید و صلوات بفرستید ممنونم 😘♥️ منم حرم برم دعاتون میکنم🌷

لایه بردار تهاجمی هست ممکنه پوست خراب بشه لک وکک ومک بزنه اونم تو هوای گرم  تا زمستان بود میتونستی زیر نظر دکتر داروساز ی دارو ترکیبی برات بسازه ک کم کم لایه برداری کنه از پوستت ولی الان آفتاب زیاده لک میاره چون پوست نازک شده

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
بیشتر ببینید
اتفاقا میکنم ولی خب یکم تنبلم و مداوم نیست🥺

مرطوب کننده ویلی کر بزن بعد ابرسان که رطوبت حفظ بشه از ضدافتاب های فاقد الکل استفاده کن

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم
😂😂ماه رمضون تموم شد دیگه روزه هات قبول دیگه رفع خستگی کن

عزیزم من ک پری هم نشدم همشو گرفتم .... ،💃🏼💃🏼

https://daigo.ir/secret/21147633639 خلاصه پونزدهمین کاربری رو هم زدم همه رو هم سر دعوا به چوخ دادم دیوونم کله خرررررم گفتم در جریان باشین نگین نگفتم .....

مرطوب کننده ویلی کر بزن بعد ابرسان که رطوبت حفظ بشه از ضدافتاب های فاقد الکل استفاده کن

ضدافتاب سی گل گرفتم نمیدونم چطوره 

استفاده نکردم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

بیشتر ببینید
سلام عزیزم منم تازه ازاد شدم در بند بودم قربونت چه خبرا

فدات هیچی بچها هم همه درگیر اینور اونور نیستن سایت ...تو خوبی

عزیزم من ک پری هم نشدم همشو گرفتم .... ،💃🏼💃🏼

😂اوووو خدا قوت

بیشتر ببینید
ازمن چرا من که کلا ازهمه دورم 😂بازم مرسی♥️

ن دیگ دور بودیم یکی بود یکی نبود شدیم قبلا ی تادیک چیزی بود همه اونجا بودیم الان ک کسی خونه نیست خخخ

ن دیگ دور بودیم یکی بود یکی نبود شدیم قبلا ی تادیک چیزی بود همه اونجا بودیم الان ک کسی خونه نیست خخخ

کجان مگههه🤨

بیشتر ببینید
ضدافتاب سی گل گرفتم نمیدونم چطوره استفاده نکردم

همین سنتلا کره ای هم خوبه،کلا محصولات کره ای جدیدا رو پوست خشک خیلی تاثیر گذار تره تا چرب،یه شوینده ملایم بزن مثل آردن اتوپیا،تمرکز فقط رو ابرسانی باشه

از سر بامی که پریدیم،پریدیم🌱دل ز هرکس که بریدیم،بریدیم