2777
2789

اگه طرفتون باهاتون قهر کنه کلا جواب پیامتون نده 

۴بار بهش پیام میدین؟

اگه دوسش داشته باشین چیکار میکنید؟

اگه نداشته باشین براتون مهم نباشه چی

من دخترم ولی پسرا رو خوب میشناسم ب نظرم اگ دوست داشته باشه اره چهار بار پیام میده و اگ دوست نداشته باشه اصن سراغتم نمیگیره 

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من دخترم ولی پسرا رو خوب میشناسم ب نظرم اگ دوست داشته باشه اره چهار بار پیام میده و اگ دوست نداشته ب ...

اگه ۴بار پیام بده بعد طرف جواب نده اخرشم بگه باشه عزیزم میبینی و جواب نمیدی راحت باش

این یعنی چی؟

اگه ۴بار پیام بده بعد طرف جواب نده اخرشم بگه باشه عزیزم میبینی و جواب نمیدی راحت باشاین یعنی چی؟

ب نظرم ینی دوست داره پسرا سخت ب کسی حس پیدا میکنن ولی اگ پیدا کنن اینجوری میشن دروغه میگن بچه است و اینجور چیزا دوست داشته باشه مثه بچه ها بهانتو میگیره و این حرفشم ی جوریه ک میگه جوابمو بده اگ نمیخواستت ب هیچ وجه اینجو حرف نمیزد قدرش بدون 

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
طرف شما بالای سی سال هست ؟

ربطی ب این نداره هر ادمی وقتی کسیو دوس داشته باشه رفتارش مث بچه ها میشه پسراعم مث دخترا نیسن زود دل ببندن سخت دل میبندن

ربطی ب این نداره هر ادمی وقتی کسیو دوس داشته باشه رفتارش مث بچه ها میشه پسراعم مث دخترا نیسن زود دل ...

چرا ربط داره عزیز، مرد بالای سی سال رفتارش با مرد زیر سی زمین تا آسمون متفاوت