2777
2789
عنوان

آقایون نی نی سایت ممنون میشم این سوال جواب بدین بهم

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 33 پست
خب این بالای ۳۰ساله

خب پس سه تا حالت داره

یا این مقصر بوده و دنبال دلجویی 

یا اینکه تو مقصر بودی و این واقعا عاشقته

یا اینکه آدمی هست که زیاد تعادل شخصیت نداره

دیگه خودت باید ببینی جریان چیه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ولی الان ۲روزه دیگه چیزی نمیگه

باید ی حرکتی بزنی بیچاره این همه غرورش گذاشته وسط

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
چرا ربط داره عزیز، مرد بالای سی سال رفتارش با مرد زیر سی زمین تا آسمون متفاوت

همه ی مردای سن بالا یوبس نیسن بعضیا محبتو توجه رو بلدن

به هیچ کس و هیچ چیز تو زندگیت تکیه نکن جز خودت منتظر نباش کسی کنارت وایسه و دستتو بگیره هیچوقت..! آدما اون چیزی که فکر میکنی نیستن...
همه ی مردای سن بالا یوبس نیسن بعضیا محبتو توجه رو بلدن

بحث یوبس نیست اصلا

بحث منطقی رفتار کردند

سکوت می‌کنند و زمان میدن به آورم شدن قضیه 

نوع نگاه بالای سی سال خیلی تغییر می‌کنه و مرد و زن هم نداره، اتفاقا اونجوری جذابتر و منطقی تره

باید ی حرکتی بزنی بیچاره این همه غرورش گذاشته وسط

خب عزیزم میدونی چرا من اینجوری شدم

این از اول اخر هفته هارو میره کوه چهارشنبه فقط پیام میده بهم دیگه تا جمعه خبری نیست ازش ولش شنبه تا چهارشنبه زود به زود پیامامو سین میزنه

الان یه بار دیگه این کارو کرد صبح بهش گفتم صبح بخیر قشنگ بامحبت جوابمو داد ولی تا فردا خبری نشد ازش دیدم ویس داده که سلام عزیزم صبح بخیر معذرت میخوام دیروز اصلا انتن نداشتم یه عالمه ام گفت دوست دارم 

من واقعا موندم چرا اخه یهو غیب میشه میگه انتن ندارم

بعدم ازش قیافه میگیرم اینجوری ۴بار بهم پیام میده

نمیدونم جشه

دقیقا از خداشم هست ج ندی😂

خب این که با اینکه جواب اول پیامشو ندادم ۳بار دیگه ام پیام داد 

بعد اخرشم گفت باشه عزیزم میبینی و جواب نمیدی راحت باش

این حرفش یعنی چی؟

خب این که با اینکه جواب اول پیامشو ندادم ۳بار دیگه ام پیام داد بعد اخرشم گفت باشه عزیزم میبینی و جوا ...

اگه بهتر میشناسیش خیلی وقته باهمین شاید تحمل کنه ناراحتی از بین بره در غیر اینصورت شاید کلا بره ولی خب شما ایشون بهتر از ما میشناسین

اگه بهتر میشناسیش خیلی وقته باهمین شاید تحمل کنه ناراحتی از بین بره در غیر اینصورت شاید کلا بره ولی ...

خب اینکه گفته باشه عزیزم راحت باش چه منظوری میرسونه درکل؟