2777
2789

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم اگه قرص ملاتونین داشتی فوری میخوابیدی.الانم چشماتو ببند گوشیتو کنار بذار چندتا صلوات بفرست خوابت میبره زود

میشه یه فاتحه یا صلوات برای شادی روح پدرم بفرستید..ممنونم

منو چی میگی که یکساله همش میارم بالا روزی چند بار 

فکر کن توی یک سال از ۸۷ کیلو شدم ۶۰ کیلو 

کسی نمیشناسه منو🤦🏻‍♀️

درد شدید ک شبیه درد زایمانه به کنار 

امیدوارم خوب شی درکت میکنم

که عشق از پیله های مرده هم پروانه میسازد.متعهد❤️✨️

عزیزم اگه قرص ملاتونین داشتی فوری میخوابیدی.الانم چشماتو ببند گوشیتو کنار بذار چندتا صلوات بفرست خوا ...

ملاتونین دارم ولی خواب آور نیس که الان به دردم نمیخوره،فقط هورمون خوابم تنظیم می‌کنه که هر شب یه ساعت معینی بخوابی،هر وقت این شیش بهار و تابستون شروع میشه بیخوابی های منم شروع میشه😭

[QUOTE=379413273]منو چی میگی که یکساله همش میارم بالا روزی چند بار  فکر کن توی یک سال از ۸۷ کیلو شدم ۶۰ کیلو&nb ...[/QUنه عزیزم مریض نیستم از شدت بیخوابی حالت تهوع میگیرم 

[QUOTE=379413273]منو چی میگی که یکساله همش میارم بالا روزی چند بار فکر کن توی یک سال از ۸۷ کیلو شدم ...

بخواب گلم 

چشاتو با شال یا روسری ببند 

من از بس درد و تهوع دارم خوابم نمیبره منتظرم دو سه ساعت دیگه برم حموم زیر آب داغ ک درد کلیه ام آروم شه

بخواب گلم چشاتو با شال یا روسری ببند من از بس درد و تهوع دارم خوابم نمیبره منتظرم دو سه ساعت دیگه بر ...

شیاف ۱۰۰ بزن

خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار
شیاف ۱۰۰ بزن

شاید باورت نشه شیافم اثر نداره برام😐😂

در برابر تمام مسکن ها و شیاف و آمپول.  ......خیلی مقاوم شده بدنم 

فقط تریاک جوابه😂😂

شاید باورت نشه شیافم اثر نداره برام😐😂در برابر تمام مسکن ها و شیاف و آمپول. ......خیلی مقاوم شده ب ...

میدونم عزیزم کشیدم خیلی سخته خدا کمکت کنه🥺

میدونم عزیزم کشیدم خیلی سخته خدا کمکت کنه🥺

سنگ کلیه داشتی؟🥲🥲

من خوب بودم ی دارو گیاهی گرفتم خیلیا نتیجه گرفتن مثل اینکه 

از وقتی خوردم تهوع و درد گرفتم،نوشته بود توی برگه ک فرستاده بودن که عادیه 

دو هفته بود علائم نداشتم یهو بعد دو ساعت از خوردن دمنوش و قرصای گیاهی اینطوری شدم

سنگ کلیه داشتی؟🥲🥲من خوب بودم ی دارو گیاهی گرفتم خیلیا نتیجه گرفتن مثل اینکه از وقتی خوردم تهوع و د ...

آره عزیزم ۱۶ ساله هر دو کلیه هام سنگ سازن 😞 ب منم بگو اسم دواش خب داره سنگات دفع میکنه دیگه علائم دفع سنگ تهوع و درد و‌... تا نیاد خوب نمیشه. ان شالله که بدون درد دفع کنی سنگت عزیزم

آره عزیزم ۱۶ ساله هر دو کلیه هام سنگ سازن 😞 ب منم بگو اسم دواش خب داره سنگات دفع میکنه دیگه علائم د ...

سلام گلم خوبی؟

من همون روز که پست گذاشتم دو سه ساعت بعدش رفتم سرویس یه چیزی مثل آب و خاک قهوه ای لجنی بود رنگش بود نگاه کردم دیدم همون سنگا هستن که پودر شدن کلا 

شوهر عمم از دارو خورده بود همینطور شده بود

منم هر دو کلیه ام سنگ سازن همش ۱۹ سالمه😖

عکسشو میذارم اینجا