2777
2789
عنوان

ریزش مو

200 بازدید | 23 پست

دختر من ۸ سالشه موهاش میریخت کوتاه پسرونه کردم براش ولی باز همینقدر میریزه مثلا روزانه در حد ۲۰ ۳۰ تار حتما میریزه چه با شونه چه بی شونه این طبیعیه؟ من هرکاری کردم هر شامپویی زدم خوب نشد

دخترم بی شک تو همان آرزوی برآورده ی شده ی منی...❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

جای خوب ببر متخصص پوست و مو ی اطفال ببر. طبیعی نیست

من بهترین دکتر پوست و مو بردم نمیگم خوب نمیشه میشه ولی بعد چند ماه و  بعد قطع دارو ریزشش شروع میشه

اگر شونه نمیزنی ولی دست کردی داخل موهاش بیشتر از ۱۰ تا تارمو از داخل موهاش ریخت یعنی ریزش مویی که طب ...

به دارو نیست اکثرا بدن ی کمبودی داره 

بردار من با سن کم داشت مو سفید میکرد تو بچگی آخرش معلوم شد بدنش کمبود داره هرچند ارثی هم هست ولی نه از بچگی تو خانوادمون از ۲۰ سالگی مو سفید میکنن

اگر شونه نمیزنی ولی دست کردی داخل موهاش بیشتر از ۱۰ تا تارمو از داخل موهاش ریخت یعنی ریزش مویی که طب ...

نه ۱۰ تار هیچوقت نمیاد یکی یا دو سه تا میاد 

ببین این مقداری که میگم روزانه میریزه بعدش دیگه اوکیه حتی با شونه هم نمیاد یا یکی دو تا میاد

نه ۱۰ تار هیچوقت نمیاد یکی یا دو سه تا میاد ببین این مقداری که میگم روزانه میریزه بعدش دیگه اوکیه حت ...

اشکال نداره عزیزم حتی بچه ها هم ریزش مو دارن طبیعی ولی اگر دوسه تاس مورد نداره ولی حتما باید بازم چکاب بده

یکی دوتا طبیعیه ،بعد ضخامت موهاش چطوره نازک تر نشدن؟؟

موهاش کلا کم پشته 

ولی تازگیا موهاش چرب هم میشن دو روز بعد حموم چربی میباره