2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

پارک ملت رفتی؟ خیلی قشنگش کردن ، شب برید خیلی جذابه

منو رون بالاخره ازدواج کردیم🥰😍🥰 من شدم هرماینی ویزلی به کوری چشم حسودایی که راضی بودن من با مالفوی ازدواج کنم ولی با عشقم نه🥴😏 در ضمن هری داداشمه خجالت بکشید و اینقدر نگید کاش باهم عروسی می‌کردید شوهرمو خواهر شوهرم ناراحت میشن😡😡 در ضمن سوالی داشتید بپرسید اگه آقاییم اجازه بده با کمال میل جواب میدم چند تا چشم نظرم برای اینه که عشق منو آقاییم چشم نزنید👁️👁️👁️👁️👁️
بیشتر ببینید
برای سیزده بدر کجا خوبه؟

همه جا شلوغه از صبح زود برید جا پیدا کنید چیتگر بنظرم خوبه جنگلیه 

کلی پارک هست دیزین درکه شمشک

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

عزیزم برو ایران مال اگه نرفتی عالیه ما دیشب رفتیم اب نمای رنگی موزیکال اتیش بازی داره رستوارن های خوبی داره باغ داره یک پاساژ بزرگم هست. با زمین بازی و...

جای بعدی هم که پیشنهاد میکنم حتما بری دریاچه چیتگر و کنارش بام لند هست خیلی خوش میگذره. 

بعدم شهربازی و باغ وحش ارم قشنگه.

کوروش مال و تیراژه هم پاساژن اگه رفتین که هیچی نرفتین یه سری بزنین خوبه مخصوصا کوروش مال سینما داره مغازه های نسبتا به درد بخور شهربازی و فلان 

پل طبیعتم خوبه پارک اب و اتش پارک فدک

کلا تهران جا زیاد داره. 

من معرفی میکنم جاهایی که رفتین که هیچی عزیزم. 

برج میلاد خوبه ولی خیلی شلوغه 

پاساژ گلستان هم جای خوبیه ولی زیاد جایی برای خرید خوب نیست 

پاساژ های پالادیوم و گالریا. 

باغ کتاب. 

عزیزم برو ایران مال اگه نرفتی عالیه ما دیشب رفتیم اب نمای رنگی موزیکال اتیش بازی داره رستوارن های خو ...

ایرانمال چندبار قبلا رفتم خیلی پیاده روی داشت و گم میشدیم همش

عزیزم برو ایران مال اگه نرفتی عالیه ما دیشب رفتیم اب نمای رنگی موزیکال اتیش بازی داره رستوارن های خو ...

فرحزاد

بام توچال 

پارک ملت

دکتر لند رویا پارک هیومن پارک همه تو یه جان

پارک زیاد تو تهران هست کلا. 

ایرانمال چندبار قبلا رفتم خیلی پیاده روی داشت و گم میشدیم همش

اره ایران مال کلا خیلی بزرگه عزیزم ما هم دیشب از عصر ساعت ۵ تا ده اینا اونجا بودیم بازم یه قسمتو تونستیم ببینیم خیلی جاهاش وقت نشد بریم. کلا اگه خواستین برین اب نماش از ساعت ۶ شروع میشه تا ساعت ۷ اتیش بازی هم ساعت ۷ و نیمه گفتم بهتون بگم باز جا تهران زیاد دارم خودمم تهرانیم پاساژ پلاتین بیشتر تهران پاساژ داره تا جای طبیعت و... 

فرحزادبام توچال پارک ملتدکتر لند رویا پارک هیومن پارک همه تو یه جانپارک زیاد تو تهران هست کلا.

درکه دربند اینا جاهایی هستن که نسبت به بقیه برای سیزده بدر مناسبت ترن عزیزم طبیعت زیبایی دارن بعدش توچال