2777
2789

همینکه زن میگیرن عشق خواهر میشن استوری عاشقانه پست  همچی بخدا هیچ عشقی بالاتراز عشق خواهر برادری نیستو این داستانا 

دیدم واقعا دارن سوارم میشن😑 منم حسادتو دعوا با شوهرمو نشون همشون دادم 

چون زندگی مشترک یه خط قرمز هایی داره‌

یه محدودیت هایی. داره یه اولویت هایی داره

نفر سومی بیاد وسط و زیاد منم منم کنه قانون زندگی بهم میخوره پیش خودم گفتم بزار بگن حسود هرچی با مهربونی پیش رفتیم نشد چون همیشه نفر سومی سوارمون شده بود گفتم بزار بگن حسود سنگ دل مهم نی به شوهرمم مادرش میگه ولی مهم نی وقتی احترام میزارم وسط حریم زندگیمم فکرمیکنن خبریه حالا همین خواهر شوهرم دشمن خونی شوهرم بوده تو مجردی ها ازبس شوهرمو میزده حالا شده فرشته 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

بعد از ازدواح ادما قدر هم‌میدونن من خودم انننننقد واسه‌خواهرم استوری میزارم که نگو 

تا حالاشده شوهرتو اتفاقا هول بدی سمت خواهرش بگی بهش بگو استوری زیاد بذاره؟ شوهر من اینحوره به کار اشتباهی ک میکنه اگه اصرار کنم دیگه نمیکنه میگه چه معنی داره اینکارو کنم

باریکلا

من خودم برادرم متاهله تازه ازدواج کرده

بوسش میکنم بغلش میکنم 

حتی بغلم میکنه میخوابه

ولی باز یه حدی داره . مثلا تو جمع‌نمیزارم از کنار زنش جم بخوره

یه کلمه رو حرف زنش حرف بزنه قیمه قیمه‌س😂

کلا محبت فرق داره تا اون چیزی که تعریف کردی

کاربری مال ۲ نفره🦥
چرا واقعا یه عده اینقدر بدخواه برادرشون هستن !من یدونه برادر دارم خدا حفظش کنه با زنش خوشبخت باشند ا ...

بخدا همینکه زن گرفت داداشش خواست منو از چشم بندازه بدذاته الان مادر شوهرم پخش کرده حسوده منم گفتم مامانت بگه حسود وارد حریم زندگیم نشن راهی نداشتم جز اینجور جلوشون تونستم بگیرم

باریکلامن خودم برادرم متاهله تازه ازدواج کردهبوسش میکنم بغلش میکنم حتی بغلم میکنه میخوابهولی باز یه ...

نه این خواهرش همه جوره میخواد تفرقه بین ما بندازه

بابا زیادی حساسی. خواهرشه دیگه نفر سوم چرا آخه

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)
بیشتر ببینید
بابا زیادی حساسی. خواهرشه دیگه نفر سوم چرا آخه

عزیزمن بعد متاهلی زندگی مشترک جدا میشه اینا باهاشون خوب بشی و منطقی بخوای تنها باشوهرت بری خرید 

میریزن وسط و بهشونم بگی نیاز داریم تنها بریم فتنه میکنن بی منطق و بیشعورن

مادر شوهر من اصلا شوهرمنو بزرگ نکرده خودش بزرگ شده خدا شاهده خودشون میگفتن شوهر من با داییش اومده تهران درس خونده دانشگاه رفته  از ۱۲سالگی تا ۲۶.۷ که با من ازدواج کرده سالی یه بار میرفته روستا مامانش اینارو میدیده

از وقتی خواست دقیقا بیاد خواستگاری من یهو یادش افتاده بچه داره میگفت باید بیای اینجا زندگی کنی و حلالت نمیکنم و من زحمتتو کشیدم و الانم ول کن ما نیست

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خودتم خواهر یه برادری

من اصلا اینطوری نیستم 

سال تا سال به برادرم زنگ نمیزنم 

هیچ کاری هم بهشون ندارم .

تا دعوتم نکنن نمیرم .

اونام همینطور 

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بیشتر ببینید
مادر شوهر من اصلا شوهرمنو بزرگ نکرده خودش بزرگ شده خدا شاهده خودشون میگفتن شوهر من با داییش اومده ته ...

باریکلا زن که میگیرن یادشون میاد😒

واقعا نیت اینا چیه مثل مادر شوهر منه