2777
2789
عنوان

نفسم داره بند میاد شوهرم بچمو برد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 4461 بازدید | 108 پست
اتفاقا یه کار درست کردی تو عمرت همین کار بوده هیچ وقت بچه ات رو چه پسر باشه چه دختر به کسی نسپار خدا ...

انگار قسمت بوده چمیدونم شاید نیومدنم بدتر بوده ب هرحال شب اول بخیر گذشت دعام اینه زودتر بشه شنبه من خونم باشم

بزرگ شدن آرزویی بود که به امتحانش نمی ارزید 👏
چکار کنم دست خودم نیست رفت خونه ساکت شددد

حق داری ول منم گرفت .خدا رو خوش نمیاد بچه رو از مادر جدا کنن  ان شاله به دلشون بیفته بچتو بیارن

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شما که میگی بچه بی شما تا سر کوچه نمیرفت چطور دلت اومد بی خودت بفرستیشبره،درسته با پدرشه ولی ۳روز؟؟؟بهترین و مراقب ترین پدر نمیتونه اندازه مادر از بچه مراقبت و نگهداری کنه،خدای نکرده چیزیش بشه هرگز نمیتونی خودتو ببخشی،اونایی که حرف از مستقل شدن بچه یا بیخیالی شما و سرکرم کردنت میزنن یا مجردن،یا مادر نیستن،یا با احترام مادرای خوبی نیستن،وگرنه ۳روز؟؟؟اونم بچه ۲ونیم ساله،یه شهر دیگه،خدای نکرده تو شلوغی گم شه!بدزدنش!آسیب جسمی یا جنسی بهش بزنن چی؟! برو پی بچت خانوم

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم🙏💚

خونشون دو طبقه س با کلی بچه قد و نیم قد ..شوهرم ک رفت داشتم از دلتنگی تلف میشدم .هم اینکه شوهرم گرم ...

به خواهر شوهرت میگفتی کدوم ادااا؟؟؟

خود تو داری میای پیش خانواده خودت 

پس چرا نمیری پیش خانواده شوهرت؟؟؟

اومدم ..فقط بخاطر اینکه میدونم شوهرم بچه نگه دار نیست

کار خوبی کردی.

سر مسایل مشابه قبل از هر عملی به عواقبش فکر کن بعد تصمیم بگیر که مجبور به تغییرش نشی

شما که میگی بچه بی شما تا سر کوچه نمیرفت چطور دلت اومد بی خودت بفرستیشبره،درسته با پدرشه ولی ۳روز؟؟؟ ...

احسنت بهترین کامنت👏👏👏👏آدم به چشم خودشم نباید اعتماد کنه.آقایون هم سربه هوان دنیا هزار اتفاق داره

احسنت بهترین کامنت👏👏👏👏آدم به چشم خودشم نباید اعتماد کنه.آقایون هم سربه هوان دنیا هزار اتفاق داره

لطف داری عزیزم🙏

آره پس چی،دوره اعتماد خیلی وقته سر اومده،مردا هم که ساده دل و بیخیال(به نسبت خانوما)

بخدا پسرم ۴سالشه با بهترین و مطمین ترین مربی شهرمون کلاس ورزش میره،تک هم نیست چندتان،ماهها در کلاس باز بود و خیالم راحت،دو سه ماهه بخاطر استقلال بچه ها و دل کندنشون(که واقعا لازمه)در کلاس بسته میشه،باز با تمام اطمینانم دلم تو کلاس پیش بچمه،گاها پشت در گوش واستادم ببینم اون تو چه خبره؟(همه جوره،از کار کردنشون،از رفتار و نحوه صحبت مربی وقتی ماهها نیستیم تا خدای نکرده مسایل دیگه)بچم رو از اجتماع دورش نکردم و نمیکنم،مانع استقلالش نمیشم،نمیترسونمش،اعتماد به نفسش رو نمیگیرم ولی۴چشمی مراقبشم و صد خودمو میذارم که خدای نکرده یه روزی نگم کاش بیشتر مراقب میبودم

حالا میخوای تنها کجا بری سیزده بدر ؟ خب با اونا میرفتی دیگه

خونه میموندم ...مگه حتمااااا باید بزنیم بیرون ؟ اصلا میرفتم حرم ب هرحال جور میشد

شما که میگی بچه بی شما تا سر کوچه نمیرفت چطور دلت اومد بی خودت بفرستیشبره،درسته با پدرشه ولی ۳روز؟؟؟ ...

نوشتم ک بخاطر لجبازی و غرور ...اما دلم طاقت نیاورد و ب همون دلایلی ک گفتی ب شوهرم زنگ‌ زدم بچه رو‌برگردونه ک دیدم میگه اگه بچه رو میخای باید خودتم بیای .. دیدم جلو خاهر و هاله ش جو گرفتش خلاصه اماده شدم

به خواهر شوهرت میگفتی کدوم ادااا؟؟؟خود تو داری میای پیش خانواده خودت پس چرا نمیری پیش خانواده شوهرت؟ ...

هعی چی بگم با خانواده شوهرش کاتن چندساله