2777
2789
عنوان

برام عجیبه که باید سر 💩 با هم درگیر بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3997 بازدید | 84 پست
چی شد مگه دسشوییه؟

من دو سه بار پشت هم سیفون زدم

بعد انگار مشکل داشته

یهو یه حجم آبی برگشت با کثیف کاری و....

کلا خیلی بد شد

خیلی

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای استرس اینم بهم اضافه کردی اگر ازدواج کنم اونجا دستشویی برم چی بشه😂بنظرم ادم باید کیسه فریزر و د ...

وای 🤣🤣🤣🤣🤣

💙🥹✨شجاعتم تو گفتن عقیده و مسائل سیاسی رو از نماد غیرت آقای کاپیتان غفوری گرفتم 😎💙لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه حتی بره لیگ یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید
من دو سه بار پشت هم سیفون زدمبعد انگار مشکل داشتهیهو یه حجم آبی برگشت با کثیف کاری و....کلا خیلی بد ...

میدونم خیلی موقعیت بدیه

ولی شد دیگه

💙🥹✨شجاعتم تو گفتن عقیده و مسائل سیاسی رو از نماد غیرت آقای کاپیتان غفوری گرفتم 😎💙لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه حتی بره لیگ یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید
وای استرس اینم بهم اضافه کردی اگر ازدواج کنم اونجا دستشویی برم چی بشه😂بنظرم ادم باید کیسه فریزر و د ...

حالا جدی من دوران نامزدی و عقد و اینا ، یواشکی دستمال و کیسه میبردم با خودم 

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

😂😂😂😂😂بعد به همسرت گفتی بیا ؟تا دید قیافش چطوری شد🤣🤣

وآی ول کنید چقد ادامه حرفو میکشید؟😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣هر چی بحث کشدار تر میشه خنده های منم بیشتر و بیشتر🤣🤣😂🤣😂😂

بدبخت لوله کش🤦چقدر دلم برا مظلومیتش سوخت.اونم اوضاعو دید؟

آره بدبختانه

نه بهش گفتیم تلفنی چی شده اومد

ولی خیلی اصلا اعصابم خورد شد

همش داد و بیداد و....

خب من چی کار کنم دستشوییتون خرابه

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨
وای...وای...خدا نصیب گرگ بیابون نکنهچه کار کردی؟!!

یک ربع ک اونجا بودم .

هی در میزدن حالت خوبه.

بعد یک ربع اومدم بیرون داد و بیداد کردم ک کار کی بوده.حالم بهم خورد.

این چ‌وضعشه🤣🤣🤣گردن نگرفتم

حالا جدی من دوران نامزدی و عقد و اینا ، یواشکی دستمال و کیسه میبردم با خودم

خیلی خوب کاری میکردی من تاحالا به این مشکل فکر نکرده بودم دست استارتر درد نکنه منم جا مهم برم حتما میبرم 

خیلی خوب کاری میکردی من تاحالا به این مشکل فکر نکرده بودم دست استارتر درد نکنه منم جا مهم برم حتما م ...

😂

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

یک ربع ک اونجا بودم .هی در میزدن حالت خوبه.بعد یک ربع اومدم بیرون داد و بیداد کردم ک کار کی بوده.حال ...

واااای 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

آره بدبختانهنه بهش گفتیم تلفنی چی شده اومدولی خیلی اصلا اعصابم خورد شدهمش داد و بیداد و....خب من چی ...

فقط بگو نامزدت چندشش نشد؟🤣🤣🤣