2777
2789
عنوان

برام عجیبه که باید سر 💩 با هم درگیر بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 3996 بازدید | 84 پست
اصلا خیلی حالم بده.خیلی حس میکنم بهم بی احترامی شد امروز.بهم نخندین.واقعا دلم میخواد وسایلمو جمع کنم ...

چی شد مگه دسشوییه؟

💙🥹✨شجاعتم تو گفتن عقیده و مسائل سیاسی رو از نماد غیرت آقای کاپیتان غفوری گرفتم 😎💙لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه حتی بره لیگ یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید

ی بار تو نی نی .سایت خوندم دختره نامزد بود هنوز رفت خونه مادر شوهرش تو دسشویی 💩 کرد موند تو دسشویی نمی‌رفت پایین ایرانی هم بود به نامزدش گفت بره کمکش 😂

همان ایلی که مردانش چو شیرند دلی دارند جوان هرچند پیرند.

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خجالت بکشین هرچیزیو مطرح نکنبن دیگه باید غصه ی ر... شماهارو بخورن مردم؟ 

وی همچنان در سایت مجازی در حال گنده ....ی میباشد #طبل توخالی 😎😉 انگشت مکن رنجه به در کوفتن کَس. تا کَس نکند رنجه به در کوفتنت مشت .
ببخشید دستشوییشون آبو رد نمیکردمن دو سه بار سیفون زدمبعد یهو زد بالا و به گند کشیده شد

😂😂😂😂😂بعد به همسرت گفتی بیا ؟

تا دید قیافش چطوری شد🤣🤣

در قبرم هستم ،،، خوابیده به پهلوی راست ،،، گوش چسبانده ام به خاک منتظر شنیدن گامهایت فاتحه بهانه است ،، من هنوز بعد از مرگم هم دوستت دارم      "مرا دخمه در خاک‌ایران کنید"

یعنی پایین نمی‌رفت ؟.همیشه اول بپرسید بعد کارتون رو انجام بدین

نه ببخشید رفت

ولی آب انگار تخلیه نمیشد

من دو سه بار دیگه سیفون زدم

یهو برگشت و کلا یه افتضاح بدی شد

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍👩‍❤️‍👨

منم رو این چیزا خیلی حساسم بغنی از مسافرت بابت همین دستشویی این چیزا میترسم کلا هم وقتی همسرم خونه باشه معذبم برم دستشویی بعد ده سال خداروشکر خونه نبست من راحتم 🥲😄

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

وای😂🤣

چقد این روزا این چیزا میشه

یکی نوشته بود رفتم دسشویی 

حواسم نبود تمیز نکردم شوهرم رفت شست🤣

💙🥹✨شجاعتم تو گفتن عقیده و مسائل سیاسی رو از نماد غیرت آقای کاپیتان غفوری گرفتم 😎💙لطفا امضامو بخونین که سو تفاهم پیش نیاد💙👌با افتخار استقلالی ام حتی تو بدتر شرایطش حتی اگه ته لیست باشه حتی بره لیگ یک هررر اتفاقی بیوفته پس فک نکنین با توهین‌های شما نظر من برمیگرده👌🫂💙ای کوروش،شاه شاهان،آزاد مردِ آزاد مردان و شاه ایران و جهان،اسوده بخواب زیرا که ما بیداریم👀🕊️🫂عزیزای دلم اگ با تاپیکم یا ریپلایم ناراحت شدین بدونین هیچ قصدی ندارم🌱💙🥲هرچی میزارم صرفا نظر خودمه و دوست دارم موافقام بیان تا با کسی بحث نکنم💙پس عزیزان لطفا مراقب باشین که ناراحتتون نکنم شرمنده💙🫀دلداده ی شیراز و عاشق لر💙

بیشتر ببینید