2777
2789
عنوان

بجون خودم نشستم پفک میخورم تاپیک میخونم 😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 1360 بازدید | 121 پست
🥲😂😂وای کثیفیش معلومه مگه از تو عکس!!بجون خودم هفته ای یه بار که دروغه ولی ماهی یه بار دارم روفرشی ...

نه معلوم نیست دقت هم نکردم.

پفکت کثیف میشه 

خب می‌ارزه هی بشور بسابش؟ البته ظاهراً می‌ارزه منم مشتاق کردی امتحان کنم🤣🤣🤣🤣

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه معلوم نیست دقت هم نکردم.پفکت کثیف میشه خب می‌ارزه هی بشور بسابش؟ البته ظاهراً می‌ارزه منم مشتاق ک ...

اره بابا می ارزه 

بجون خودم پنج انگشتی یادت نره 

اخرشم انگشتاتو لیس بزن😂😂😂🥲🫶

مثلا یه سینی بزرگ برداری بریزی توش پنج انگشتی بخوری به اندازه رو فرش ریختن حال نمیده؟😂😂خیلی باحالی ...

ایدتو دوس داشتم ولی باید یه جا کثیف میشد دلم خنک شه منم تو این خونه سهم دارم چرا فقط اونا کثیف کنن😂😂🥲

حالا من برااینکه این چیزا رو راحت بخورم پوستشو کامل بازمیکنم

افرین توام دختر مرتبی هستی ولی من یه وقتایی چرکولی میشم احساس میکنم امتیاز این مرحله رو از دست میدم😂🫶🥲

عوخی چه مرتبی تو منم هستما ولی بعضی وقتا رگ مردادیم میگیره اینجوری وحشی میشم😂🥲🫶

من تو خونه مون ملقب به شلخته‌ام😂😂😂 ببین بقیه چین

ولی انصافا دوست دارم بیام خونه‌ات مهمونی با بچه‌ها بازی کنیم باید خیلی خوش بگذره

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

من تو خونه مون ملقب به شلخته‌ام😂😂😂 ببین بقیه چینولی انصافا دوست دارم بیام خونه‌ات مهمونی با بچه‌ه ...

یا خداعوووووو توشلخته ای بقیه چین🥲🥲🥲🥲

بیا باور کن یه روزه اب بندیت میکنم میندازم بجون خانوادت

از ارث محروم میشی😂😂🫶

اولین پست هر تاپیک هرکس هرچی بگه بقیه پیرو همونن. 

حتی تاپیک مثبت 18 باشه یکی بیاد بگه عزیزم آخی، دیگه چی؟ همه میان راهنمایی ولی خدا بخیر کنه اگه فرد اول به سمت گزارش و تگ کردن نی نی یار بره..... 

پریشب تاپیک خسرو و شیرین منو ترکوندن چون میگفتن بدآموزی داره🤣🤣

درود👋همون شیرین معروفم، شیرین زن آقامون خسرو، از دیار ارمنستانم و از خون ایران! یه روز یه ورپریده ای به اسم شاپور اومد و نقاشی منو کشید بعد از وجنات یکی از دوستاش به اسم خسرو برام تعریف کرد و من قند تودلم آب شد! چند وقت بعد اومد و به من گفت نقاشی منو به خسرو نشون داده و اونم دل به من باخته؛ الانم برام این انگشتر و نامه رو فرستاده و از من دعوت کرده تا به قصرش برم!. منم راه افتادم به سوی تیسفون(پایتخت ایران ساسانی) تا ببینم کیه این شاهزاده خوش سر و سیما که همه ازش تعریف میکنن. در همین حین خسرو عجول هم دلش طاقت نیاورده بود و راه افتاده بود سمت ارمنستان تا منو ببینه.من رفتم تیسفون ولی گفتن شاهزاده رفته ارمنستان پی شیرین نامی. اونم رفته بود ارمنستان به کاخ عمه من و فهمیده بود من اومدم تیسفون و زده به کاهدون!. عمه من "مهر بانو "ملکه و والی ارمنستان بود، برام خبر فرستاد تا خودمو برسونم چون شاهزاده خسرو قراره اونجا مدتی بمونه، منم دوباره راه افتادم تا بلکه زودتر ببینم این دلداده ی والازاده رو.(بقیه داستان داخل تاپیکم هست😉) 

بیشتر ببینید
اولین پست هر تاپیک هرکس هرچی بگه بقیه پیرو همونن. حتی تاپیک مثبت 18 باشه یکی بیاد بگه عزیزم آخی، دیگ ...

بنده خدااا😂😂🫶

بجووووون خودم یه بار داشتم میگفتم چراااا اینجا انقد همه بی ادبی حرف میزنن پستم ترکید😂😂😂

ینی اصلا خنده دار تر ازین ندیده بودم