2777
2789

در لحظه شاید نفرت پیدا کنم 

ولی نمیتونم کینه بگیرم و

و این باعث میشه هر دوباره برم سمت طرف مقابل 

رفتار بدش رو مدام تکرار کنه و ناراحتم کنه 

یعنی نمیتونم قهر بمونم

انگاار از ذهنم کلا پاک میشه 

و دوباره با طرف مقابل ارتباط میگیرم 

و باهاش خوب رفتار می کنم 

و این خیلی به من ضرر زده خیلی 

از دور رفتار قشنگ و بزرگوارانه ای بنظر میاد ولی واقعا اشتباه هست 

حس می کنم برا خودم ارزش قائل نیستم ....  

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه) 

منم برعکسم😑😑😑😑

نه شبیه شما خوبه نه من 

هردوش بده 

من از بچگی اینطوری بودم پدرمم دقیقا همینطوره 

(فکر  چیز خوبه، ولی اگر بیش از حد بشه مثل یه آلودگی میمونه که زندگیتو نابود می کنه) 

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بدترین و اشتباه ترین کار همینه. اتفاقا لازمه کینه ای باشی بعضی وقتها. دوباره به یه آدم وقیح اجازه ندی بهت ضربه بزنه . من خودم اینجوریم ولی خیلی سعی میکنم کسی که بهم بدی کرده رو نبخشم دیگه. حتی شده وقتی کسی کار خیلی بدی در حقم میکنه حسم رو اون لحظه مینویسم و هربار میخونمش کینه م ازش تازه میشه 

بدترین و اشتباه ترین کار همینه. اتفاقا لازمه کینه ای باشی بعضی وقتها. دوباره به یه آدم وقیح اجازه ند ...

خیلی باهات موافقم 

خشم و عصبانیت وکینه درسته رفتار های تیره ای هستن 

ولی بجاش لازمه 

نه شبیه شما خوبه نه من هردوش بده من از بچگی اینطوری بودم پدرمم دقیقا همینطوره

اره منم با کینه ی زیادم خودمو ازار میدم فک کن یه ذره با طرف بخندم تو دلم میگم به خودت خیانت نکن نمیتونم دیگه با اون ادم خوب باشم

بدترین و اشتباه ترین کار همینه. اتفاقا لازمه کینه ای باشی بعضی وقتها. دوباره به یه آدم وقیح اجازه ند ...

دقت کردی 

یه چیز وجودی هست 

من خودم حتی یکبار به سرم زده بود

بدی های طرف رو به جا بنویسم 

هر روز از روش بخونم 

تا دیگه باهاش خوب رفتار نکنم 

تاکینه بگیرم