2777
2789

حوالی ساعت ۱۱ و خورده ای بود که تاپیک زدم ی نفر سه بار برام زنگ زده و بلاکش کردم

بعد از اون ۷ بار دیگه ۵ بار با همون شماره و ۲ بار با ی شماره دیگه زنگ زده بود ، شماره تو گوشی مادرمه و به اون زنگ زدن

به بابام نشون دادم ، گفت شاید اشتباه گرفته اگه بازم زنگ زد بهم بگو من جواب بدم

چیکار کنم؟ به نظرتون کسیه که میخواد اذیتمون کنه یا اشتباه گرفته؟

اخه ما مال شمالیم ۰۹۱۷ بود و ۰۹۳۷

اینا دیگه چین

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید
0917بوشهره

اخه یعنی چی

چقدر زنگ میزنه چیکار داره

فعلا هیچی ولی جمعا تا به حال ۱۰ باز رنگ زده و من چون ی شمارشو بلاک کردم نفهمیدم

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

میشه کمکم کنید؟؟؟؟؟

توروخدا

بیشتر ببینید

یکککک عالم عرق کردم

ملت کرم دارن

بیشتر ببینید

اکثرا رندوم یه شماره میگیرن مسخره بازی درمیارن به چشم دیدم اینو

───• · · ·『𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆.  』· · · •───

چرا عرق کردی مگه ریگی ب کفشته؟ اصلا اینجوری نکن زنگید بده ب پدرت تهدید کنه

نه خب

ریگ چیه اخههه

من خودم مزاخم تلفنیای دوستامو به فحش میبندم

تازه تلفن من نیست که مال مادرمه

چرا باید مزاحم مادرم بشن

بیشتر ببینید
جواب ندادی؟؟؟

چون گوشی مادرمه من خواب بودم مادرم بیدارم کرد گفت ی نفر داره تند تند زنگ میزنه تو عالم خواب و بیداری برداشتم ی اقاعه بود تته پته میگرد داد زدم براش قطع کردم بلاکشم کردم

بازم زنگ زد پررو

بیشتر ببینید

بیخیال بابااا نهایت همون بدی بابات جوابشو بدهه 

اگه جای من بودی که یه نفر دوسااااال پیگیرمه باشماره های مختلف پیام های خیلی مثبت ۱۸ میده😑😑دیگه من فقط بلاک میکنمم چند روز پیشام ب اجیم پیام داده بود راجب من حرف میزد فک کن چقد پیگیرِ ولی مهم نیس چون میدونم اشناس صددرصد😂😂

اکثرا رندوم یه شماره میگیرن مسخره بازی درمیارن به چشم دیدم اینو

مگه کرم دارن

به خدا این دفعه زنگ بزنن فحش ۱۸ به بالا میدم درو میبندم هفت جد و ابادشو فحش میدم

بیشتر ببینید
نه خبریگ چیه اخهههمن خودم مزاخم تلفنیای دوستامو به فحش میبندمتازه تلفن من نیست که مال مادرمهچرا باید ...

چرا نداره ک 

مریضن توام فحشش بدی ب جا عرق کردن فلنگو میبنده

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

مگه کرم دارنبه خدا این دفعه زنگ بزنن فحش ۱۸ به بالا میدم درو میبندم هفت جد و ابادشو فحش میدم

اره دارن بعضیا 

───• · · ·『𝑺𝒐𝒎𝒓𝒕𝒊𝒎𝒆𝒔 𝒊𝒕 𝒕𝒂𝒌𝒆𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒘𝒐𝒓𝒔𝒕 𝒑𝒂𝒊𝒏 𝒕𝒐 𝒃𝒓𝒊𝒏𝒈 𝒂𝒃𝒐𝒖𝒕 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆𝒔𝒕 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒈𝒆.  』· · · •───

چون گوشی مادرمه من خواب بودم مادرم بیدارم کرد گفت ی نفر داره تند تند زنگ میزنه تو عالم خواب و بیداری ...

شلوغش کردیا 

خب عادی جواب بده 

حرفی نداشت قطع کن 

زندگی میکنم با قوانین خودم🍃🍃همه چی آرومه آروم تر از  حلزون🐌🐌🐌