2777
2789
عنوان

داداشم شوخی های جنسی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 15288 بازدید | 214 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

ی روز که آرومه و میبینی باهات خوبه برو آروم بهش بگو داداش میدونم منظوری نداری ولی من حس بدی بهم دست میده و راحت نیستم با شوخی هات لطفا جور دیگه ایی شوخی کن باهام و نوعش رو عوض کن 

در حالت عادی میگفتم برین بهش ولی میگی وحشی میشه بنظرم این راه بهتریه 

جواب نداد همین تو همین موقعیت و لحن به بابات بگو ... بگو به خودش گفتم گوش نکرد اگه میشه شما بهش تذکر بدید 

اتاق ندارم خونمون کوچیکه هیچکس اهمیت نمیده

بیخود کرده 

زنگ بزن 123 

عجب مملکتی داریم 

خارج کشور باشه سرپرستی شما از این خانواده ساقط میشه 

برادرتونم محکوم..... 

از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ♥گل 🌹 در بر و می 🥂 در کف و معشوق 💍❤به کام است🎊سلطان جهانم 👑به چنین روز 🌄 غلام است❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید
این چه تربیتیه؟ پدرت، مادرت، پدربزرگی، مادربزگی، عمویی، خاله‌ای چیزی، هیچکی پیدا نمیشه گوششو بپیچونه ...

به مشاور مدرسه میتونم اعتماد کنم؟

معلممه آخه منو میشناسه

کم نیار قراره به بالاترین Level برسی! :)

چنان بزنش با هر چی دستش اومد ک از سرش بیفته پسره ی هرزه 

احتمالا تو سن رشده ک با صدای ادمم.. میشن

مراقب خودت باش 

وای اعصابم خرد شد 

کوتاه نیای وقتی بهت دس زد جیغ و داااد کن الکی خودزنی کن سکوت نکن جوری داد بزن آروم نباش ک بفهمه سلیطه بشی هیچی جلودارت نیس بزا بترسه ازت 

عحب پدرمادری داری 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺

چه شوخیه ک دست به سینه ات میزنه؟جیغ و داد کن

یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿

بیشتر ببینید