2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چون تاپیک سوالی نبوده که منتظر جواب باشهتاپیک که قفل میشه نکته گویی و انتقاد هست

نه یه سریا هستن تاپیک میزنن بعد میگن تاپیک قبلی جوابتون بنویسید 

خب یعنی چی این چه کاریه

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
بعضیا رو دیدی تیکه میندازن فحش میدن بعد قفل میکنن🤣

وای منم این کارو چند بار کردم😂😂🗿

اخه مثلا تو یه تاپیکی با یکی دعوام میشه بعد تاپیک قفل میشه یا میترکه جوابشو ندم دلم اروم نمیگیره

بغض یعنی خنده های ساختگی شکنجت کنن و تو مبادا اخ بگی🗿❤️‍🩹

نه یه سریا هستن تاپیک میزنن بعد میگن تاپیک قبلی جوابتون بنویسید خب یعنی چی این چه کاریه

اینا دیگه خیلی دنبال توجه هستن خوب بابا اگر قرار بود کسی تاپیک قبلت نظر بده میداد دیگه چرا هی دعوت میکنی و دعوتت و کسی اجابت نمیکنه !!!!

اینا همون هایی هستن که تو دنیای واقعی اگر باهات کار داشته باشن یک جوری سریش و کنه ات میشن که از خودتم بدت بیاد🤣

\》تو همان کتاب داستانی هستی که بخاطر زیبایی جلد و نام داستانت در حریم خود راه دادم 💔                                                                                                    ویدیو ۸ دقیقه رو با نام (پیچش مو) سرچ کنید و تماشا کنید 😊 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🩵

بیشتر ببینید
اینا دیگه خیلی دنبال توجه هستن خوب بابا اگر قرار بود کسی تاپیک قبلت نظر بده میداد دیگه چرا هی دعوت م ...

نه اینجوری نمیگم

یه سوال میپرسه بعد قفل میکنه میگه فلان تاپیک جواب بدید که هیچ ربطی هم به سوالش نداره

انگار همه تاپیکاش قفل میکنه پاک میکنه فقط یه تاپیک گذاشته برای جواب سوال بقیه تاپیکا

Just engaged🥰💍👰🏻‍♀️🤵🏻‍♂️ لطفا درخواست دوستی ندید حتی خانم های عزیز و محترم /////سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم////لطفا سوال کنکوری نپرسید////برنامه تمرینی برای باشگاه و برنامه تغذیه برای کاهش یا افزایش وزن خواستید در خدمتم//// لطفا سوال کنکوری نپرسید😩////سوال پزشکی غیر فوق تخصصی یا تفسیر آزمایش فقط با شرح حال کامل////سوال کنکوری نپرس جانم چندبار بگم 😭

بیشتر ببینید
والا

چرا حالا مهمه که تاپیک داشته باشن؟؟بیشتر آدم هایی که تاپیک میزنن یا کسی رو تو دنیای واقعی ندارن که حرف بزنن یا درمورد یه چیزی مشاوره میخوان یا دنبال حس ششم هستن من حتی اگه زندگی پر حاشیه ای هم داشته باشم باز هم بعید میدونم تاپیک بزنم 

نه اینجوری نمیگمیه سوال میپرسه بعد قفل میکنه میگه فلان تاپیک جواب بدید که هیچ ربطی هم به سوالش نداره ...

این هم بخاطر قوانین مضخرفه سایته بعصی ها خوششون نمیاد خیلی تاپیک تو صفحه شخصیشون باشه و پاک کردن تاپیک ها هم اصلا کار راحتی نیست برای همین این کارو میکنن هرچند خودم بشخصه اصلا برای همچین کاربرانی و در همچین تاپیک هایی نظر نمیزارم چون از کارشون خوشم نمیاد

\》تو همان کتاب داستانی هستی که بخاطر زیبایی جلد و نام داستانت در حریم خود راه دادم 💔                                                                                                    ویدیو ۸ دقیقه رو با نام (پیچش مو) سرچ کنید و تماشا کنید 😊 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🩵

بیشتر ببینید