2777
2789
عنوان

دیگه امیدی به ایندم ندارم

222 بازدید | 27 پست

از شیش صب بلند شدم درس بخونم

از مهر ماه هم خوندم

ولی دیروز زبان رو خیلی خراب کردم😭سلامت و فارسی رو همین طور

دیگه با چه انگیزه ای بخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برام سواله واقعا میخونید؟ اگه می‌خونید چطور میخونید؟ 

نه که بگم خراب نکردما، من طول سال هیچی نخونده بودم هیچیییی تو همین فرجه های چند روزه درس هامو جمع کردم. همشون بالای ۱۶ 

خود زبان احتمالا ۱۸ 

دینی ۱۹.۵

فارسی ۱۶ و...

کسی که یک سال تموم از مهر خونده باشه بعید می‌دونم کمتر از ۱۹ گیر بیاره 

این کاربری دست چندین نفر است. صاحب اصلی، نیایش

برام سواله واقعا میخونید؟ اگه می‌خونید چطور میخونید؟ نه که بگم خراب نکردما، من طول سال هیچی نخونده ب ...

خب تو دقیقا چجوری میخونی که میگی این نمره ها رو میگیری؟روش خوندنتو بگو

به‌زودی‌قراره‌‌به‌هدفم‌برسم:)))*                                      "هر کس لازم باشد می‌ماند. تقلا چرا؟" من‌به‌نظرم‌کبوتری‌که‌مال‌تو‌باشه‌ازادشم‌کنی‌نمیره‌گیر دادن‌های‌بی‌مورد‌الکیه"                

ینی از مهر نهایی ها رو میخوندی؟ برا کسی که از مهر خونده که نباید اصلا سخت باشه تو چجوری میخوندی

من خودم زبان فقط از 9 شب تا 1 شب خوندم فرداشم امت دادم 18 رو میشم 

فمینیست منطقی💜ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه، من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه.، به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد

بیشتر ببینید
خب تو دقیقا چجوری میخونی که میگی این نمره ها رو میگیری؟روش خوندنتو بگو

اگه وقت داشته باشم رو کتاب فوکوس میکنم اگه نه رو نمونه سوالات نهایی.. جالبه برات بدونی اگه نمره ای ازم کم شده به خاطر بلد نبودنم نبوده بلکه وقتم نرسیده مبحث رو برسونم مثلا فارسی ۶ درسی کلا نخونده بودم از ته... ولی بقیشو فقط سوالات نهایی کار کرده بودم... 

خیلیا میگن از سال های پیش اینجور سوالا نمیاد درحالی که تا ۱۷ نمره قشنگ از سال های گذشته میاد.. کی میگه نمیاد؟ 

من خودم اگه فقط از فروردین میتونستم بخونم قشنگ همشو ۲۰ میشدم الان تو فرجه ۱ نیم روزه ..۱۸ درس ادبیات رو بستم.. 

البته من زیاد میخونم، مثلا ادبیات هر روزش ۱۰-۱۱ ساعت مطالعه داشتم 

این کاربری دست چندین نفر است. صاحب اصلی، نیایش

اگه وقت داشته باشم رو کتاب فوکوس میکنم اگه نه رو نمونه سوالات نهایی.. جالبه برات بدونی اگه نمره ای ا ...

و میشه بگی نمونه سوالات نهایی از چه سال هایی رو کار میکنی؟ 

این پی دی اف هایی ک هر درس رو جدا میکنن سوالای نهاییش رو میخونی؟ 

یا نه جدا

به‌زودی‌قراره‌‌به‌هدفم‌برسم:)))*                                      "هر کس لازم باشد می‌ماند. تقلا چرا؟" من‌به‌نظرم‌کبوتری‌که‌مال‌تو‌باشه‌ازادشم‌کنی‌نمیره‌گیر دادن‌های‌بی‌مورد‌الکیه"