2777
2789
عنوان

چطور بعضی مردا از زناشون میخوان به خودشون برسن اما شوهذم من نه

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 55 پست

چقدر بدم میاد از این مردا 

واقعا به اونا چه ربطی داره .خانوما عاشق زیبایی هستن و دوست دارن این کارا و برای تنوع و روحیه خوبه 

فقط نباید افراطی باشه .مردا فقط باید تعریف کنن نه اینکه بزنن تو ذوقت اع بدم میاد همه چی در حد. طبیعی و نرمال خوبه حتی این چیزا 

امیدوارم اینجور آدم گیر من نیاد 

شوهر منم نمیزاشت حتی تو خونه ارایش کنم بعد همش میگفت شبیه ادم نیستی عطر میزدم تو خونه میگفت خرابی ولی نمیزدم میگفت حالمو بهم زدی هیچ وقت نفهمیدم چی میخواد واقعا یکم کرم میزدم منم قابل تحمل میشد قیافم

من امسال باید برم کربلا                                                   بدجور شکستم ، خرابم                                                                      منو نبری پیشت یادم میمونه 💔💔                                           تورو خدا دعاکنید قسمتم بشه کربلا 🙏🙏

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من فکر میکنم دوست نداره ازش خیلی بیشتر سر تر بشم فکر میکنه اگر اینطور بشه دیگه تحویلش نمیگیرم چون هم ...

خوبه که علتش رو می دونی

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
بیشتر ببینید
من دوستدارم اما شوهرم پولشو نمیده بهم

برعکس خانواده من 

من مامانم بدش میاد میگه اگه هزار تومن هم تو حسابش باشه میگه برو آرایشگاه معتقده بابام ولخرجه

خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
بیشتر ببینید
چون اینطور که هستین دوستتدن دارهفکر نمی‌کنید وقتی هردفعه بگه این کارو بکن اون کارو بکن میخواد شما را ...

دقیقا

ازدر درآمدی ومن ازخودبه درشدم                                            گویی کزاین جهان به جهانی دگرشدم

چون همینجوری که هستی دوستت داره…مردای اون مدلی ذهنشون این مدلی که هست زنه رو دوست ندارن یا کمتر دوست دارن 

ولی مردای مثل همسر شما سادگی و آرامشی که ازت میگیره دوست داره..

خدايا يجوري كمكم كن كه يادم بره ، چقدررر تو زندگيم اشتباه كردم خدايا تو هدايتم كن 
من فکر میکنم دوست نداره ازش خیلی بیشتر سر تر بشم فکر میکنه اگر اینطور بشه دیگه تحویلش نمیگیرم چون هم ...

خب چرا اذیتش میکنی؟؟

یکم بهش اعتماد بنفس بده خب

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.