2777
2789
عنوان

خوش شانس ترین زن فامیل از نظر شما کدومه

| مشاهده متن کامل بحث + 1599 بازدید | 63 پست
منم خوش شانسم ، شوهرم بخاطر بی احترامی هاو بی ادبی هایی ک خانواادش بمن کردن باهاشون قطع رابطه کرد

من خانوادش بهم حرف زشت زدن 

ولی قطع رابطه نکرد حتی یه روز 

مادرش مکاره و خودشم میدونه اما اصلا نمیتونه باهاش قهر کنه 

چیکار میکنین شما همشرتون انقدر پشتتونه

قرار است زندگی پر از شادی باشد😍💫

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما نیز😁فقط یه دختر خاله دارم درس خونده کادر درمانه دستش تو جیب خودشه نزدیک ۴۰ سالشه ازدواجم نکرده،ب ...

اونم دیگه بزرگترین وشکلش مجرد بودنشه همه ی مشکلی بلاخره دارن هیچکی تو این دنیا بدون غم نیس 

فقط 19 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲

بیشتر ببینید

شوهرش حتما داداش من بوده😉

البته من داداشم قراره عقد کنه فکر کن من مانتو خریده بودم رنگش سبز بود ۱۴ ساله م بود داداشم گفت زن های خراب از اینا میپوشن

به مامانم گفت باید براش چادر بخرید سر کنه

الان خداروشکر دختری که میخاد بگیره حجابش افتضاحه

اونروز بهش گفتم اگه رو حجاب و...حساسی از الان بهش بگو خییییلی افتضاحه حجابش

به من برگشته میگه به تو ربطی نداره انقد دلم شکست

حتی بهم گفت تو حق نداری بیای عقد و عروسیم

زنعموم با عموم از تو روبیکا با هم اشنا شدن و الان چند ماهیه که ازدواج کردن اون اهل جنوب و ما اصفهان بنظرم خیلی خوشبخته چون تو خونش هیچکاری نمیکنه عمه هام میرن خونشو جمع میکنند پسر عمم لباساشو میشوره و تا میکنند میذارن سر جاش عموم براش اشپزی میکنه .شوهرشم خیلی هواشو داره میبره میگردوندش براش کلی کمپوت اناناس میخره😂

ولی بگم که خونه بابابزرگم زندگی میکنه یه خونه خیلی بزرگ با سه تا سالن پذیرایی هست که همه دست زنعمومه و پدر بزرگم همش تو یه اتاقیه همش میخوابه و اینا فقط موقع ناهار و شام میاد بیرون و اونیکی عموم هم که مجرده فقط میاد ناهار و شام درست میکنه و میره بیرون و پرنسس رو میذاره که راحت باشه و اخر هفته ها کارگرای زنعموم یعنی عمم و پسر عمم و اینا میرن برای تمیز کاری🤣🤣🤣

شوهرش حتما داداش من بوده😉البته من داداشم قراره عقد کنه فکر کن من مانتو خریده بودم رنگش سبز بود ۱۴ س ...

من خیلی شنیدم پسرایی که رو حجاب مادر و خواهرشون حساسن اخر یه زنی گیرشون میاد که برعکسه😂😂

خودم 

همسر منم اینجوریه خانوادش از ترس همسرم هیچی نمیگن خیلی هاشونم متلک میگن خال داره پایینت

یا میگن دعا نویس نداری بدی آدرسش و ولی به خاطر گذشته های بدم هیچی به چشمم نمیاد همین سیزده به همشون گفت زنم کجا میخواد بره پدر شوهرم گفت عروس بزرگم نیاد ما نمیایم مادر شوهرم اومد گفت ترو خدا بیا باز شوهرت ناراحت میشه دهن هممون سرویس می‌کنه یا غرور مردانگی شوهرم ندارد قهر کنم پیش همه میگه غلط کردم هرچی تو بگی هر کارم میکنم طلاقم نمیده همه چیزمم گفتم می‌بخشم نمیده دنبال راهیم طلاق بگیرم برم ولی هرکارمیکنم میگه عب نداره فقط از خیانت بدش میاد که مطمعا هست من اهلش نیستم 

من خیلی شنیدم پسرایی که رو حجاب مادر و خواهرشون حساسن اخر یه زنی گیرشون میاد که برعکسه😂😂

دقیقا

اتفاقا من خداروشکر میکنم زن این مدلی گیرش اومده.فعلا هم که خودش مشکل نداره

همون بهتر که زنش جرش بده🤣 تا انقد برا من شاخ نشه

هرچند که من متاهلم 

چادریم هستم

زنعموم با عموم از تو روبیکا با هم اشنا شدن و الان چند ماهیه که ازدواج کردن اون اهل جنوب و ما اصفهان ...

عزیزم تازه اوایل زندگیشونه

یکم بگذره صدای عموت در میاد

خونه که هتل نیس بشینه هیچ کاری نکنه

بقیه هم دارن فعلا مراعاتشو میکنن

عزیزم تازه اوایل زندگیشونهیکم بگذره صدای عموت در میادخونه که هتل نیس بشینه هیچ کاری نکنهبقیه هم دارن ...

نه بابا عموم ادمی نیست که بهش فشار بیاره ،زن عموم ۲۰سالشه از منم کوچکتره ولی خیلی عمومو میشناسه با محبت و کارایی که خودش میدونه تو مشتش گرفته تا اخرم خوشبخت میمونن عمم و بقیه هم که نرن بهش برسن خود عموم همه کاری که لازم باشه میکنه