2777
2789
من حاضرم سه برابر این پول تو همین ایران خودمون هزینه کنم ولی ترکیه نرم ....

داشته باشی هر جا بری هزینه کنی معلومه خوش میگذره وگرنه الان همه بیچاره شدن باید پی ارزونی برن 

داشته باشی هر جا بری هزینه کنی معلومه خوش میگذره وگرنه الان همه بیچاره شدن باید پی ارزونی برن

نه جانم منظور من چیز دیگه ای بود ربطی به داشتن نداشتن نداره 

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من حاضرم سه برابر این پول تو همین ایران خودمون هزینه کنم ولی ترکیه نرم ....

خب بله آدم دوس داره پولش تو کشور خودش باشه ولی تو کشورمون متاسفانه تیغ میزنن مردم رو. این پولی که میدی پول زوره. ارزش واقعیش یک سوم هم نیست. مخصوصا تو ایام سفر مردم رو تا میتونن تیغ میزنن. دزدی و نامردیه. بجاش آدم برم کشورای دیگه رو ببینه. مردم دنیا رو از کشورای دیگه ببینه باهاشون حرف بزنه. ایران جا برا سفر زیاد داره ولی کیش واقعا الکی معلوم نیس پول چیو میگیرن از مردم فقط کلاس بیخودی

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون
قصد داشتیم با عشقم بعد عقد بریم کیشک با کامنتای ک‌خوندم کنسل شد

ن عزیزم برو سوئیت اجاره کنید قیمت مناسب 

ما هفته پیش کیش بودیم آشنا داشتیم ولی از اقوام خواستن اجاره کنن بهشون گفته بودن از شب ۲ ب بالا دارن 

فقط خوراکی هاش گرونن ،۲تا تخم مرغ خریدیم ۴۷ تومن و ساندویچ از ۵۰۰ ب بالا

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

بیشتر ببینید
نه جانم منظور من چیز دیگه ای بود ربطی به داشتن نداشتن نداره

متوجه شدم عزیزم حرفتونو میگم الان اولویت ها بجای اینکه کجا دوست داریم بریم شده کجا با هزینه کمتر خوش بگذره

خب بله آدم دوس داره پولش تو کشور خودش باشه ولی تو کشورمون متاسفانه تیغ میزنن مردم رو. این پولی که می ...

شما درست میگید حرفهاتون رو قبول دارم ❤️🌱

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

یعنی فرقش دو سه چهار تومنه؟؟ یا خیلی بیشتر

نه فرقش دو سه چهارتومنه اگر میخوای مدت بیشتری بمونی یا جای خیلی اوکی رزرو کردی ک جدا بگیر اما اگر مثلا پنج روزه یا چهار روزه میری تو. بگیر