2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم به شوهرم پیام داده😐😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 4115 بازدید | 108 پست
همه ی خواهراش و برادراش همیننمیشه گفت۸۰درصد زندگیشون رو شوهرم میچرخونه

همین شوهرت اگر یه روز به خواهر برادراش احتیاج داشته باشه کمکش نمیکنن زرنگ باش بگو گوشی میخوام طلا بخر خلاصه خرج بتراش پس انداز هم بکن خواهراش چرا شوهر کردن خب خرجشون و که شوهر تو داره میده

اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

مشکل اینه خودت نمیخوای پولاش و خودت خرج و پس انداز کن که بقیه ازش نگیرن

یبار فقط گفتم گفت تو داری بین منو داداشمو فاصله میندازی

دیگه میترسم چیزی بگم

💍♥️

وضع مالیتون خیلی خوبه؟؟؟درآمد همسرت چقدره ماهانه؟سفرهای خارجیتون هر سال به راهه؟؟؟

من تاحالا سفر خارجی نرفتم حتی سفر😐😂داخلیم نرفتم نزدیک۱۰ساله

ولی شوهرم میره وضع مالیشم خوبه خداروشکر

زحمت میشه تقریبا روزی۲۰ساعت کاز میکنه

💍♥️

مرگ یه بار شئون یه بار کلک کارو بکن این وضع ادامه پیدا کنه چی واسه زندگیتون بمونه نمیخواین پیشرفت کنین یعنی این پول به تو نرسه به اونا برسه چرا هرکی پول میخواد دندش نرم چشمش کور کار کنه الان دوره و زمونه ای نیست یک نفر کار کنه چند نفر بخورن ایرانه ها

🌸🌸🌸'' انا قَلبى لَكَ مَيّال ''🌸🌸🌸  💕💕💕 قلبِ‌ من‌ ميلِ‌ تـــو دارد•💕💕💕

قبل اینکه من بیام همینطور بود چطور تو یسال بتونم جمش کنم واقعا نمیتونم

دیگه نمیشه عزیزم 

اون موقع ک تازه ازدواج کرده بودین باید مدیریت میکردی 

کاربرقدیمی رستا کوچولوام هستم..... ی قناد موفق💖💪عاشق دنت 🥺

وقتی هیچی نمیگی الانم هیچی نگومن باشم شوهر و خواهر و شوهراشونو همه رو باهم میشورم یه جور که مرده شور ...

الان بچه ندارم ولی قطعا بچه دار شدم خواست کاری کنه جلوشو میگیرم

بخدا حتی میخواد ارثم بده اینگار قراز نیست برا بچمون چیزی بمونه

ارثو جلوشو گرفتم

💍♥️

عزیزم نذار پول تو‌جیب شوهرت بمونه تو زودتر دندونتو درست کن اگ پولش۶۰ تومن شد تو بگو شد ۱۲۰ تومن بذار ...

نمیتونم عذاب وجدان میگیرم بخدا یبار برا ۲۰۰هزارتومن بیشتر شب تا صبح خوابم نبرد باورت نمیشه

من ۴تا دندونم خرابه بااینکه شرایطشم هست ولی نمیرم

بعد اون به فکره لمینته

💍♥️

وقتی میتونن بگیرن چرا نگیرن🤷 حالا پرویی باشه مگه مهمه🤔 داداششون میده اینا هم میگیرن 

شما باید عرضه داشته باشی حد مرز زندگیتونو حفظ کنی پول و آینده بچه هاتون داره صرف افرادی میشه که جز کندن کاری بلد نیستن همینا فردا بچتون دستش خالی بشه یه قرون نمیزارن کف دستش بجای اینکه هی بگی مهم نیست  برای خالی نشدن دست بچت پولتنو حفظ کن