2777
2789

شبی پونزده😐

مگه میخواید چه جایی بگیرید که انقدر گرونه 

مردم با پونزده میرن ترکیه

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷      

من از صبح تا عصر پلاژم باد بخورم

برو یه کشور دور و بر ایران به صرفه تره همونجا باد بخور

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

قصد داشتیم با عشقم بعد عقد بریم کیش

ک با کامنتای ک‌خوندم کنسل شد

فاطمه هستم دختری از دیار مازندران یادمه یه روزای تاپیک روز شمار برای تموم شدن سربازی عشقم میزدم بلاخررره تموم شد ۳ ساله جونمون به جون هم بنده انشالله امسال تاپیک بهم رسیدنمونو میزنممم براتووون

بیشتر ببینید

شبی ۱۵ هتل؟؟؟؟؟ 

یه سوییت بگیرید خب ارزون تره 

هتل ارزونم هست حالا حتما دست رو اون ۵ ستاره هاش نزارید ۳ ستاره هم خوبه 

اگر میخوای شبس ۱۵ بدی برو‌ترکیه . مالزی سنگاپور اینهمه کشور بدون ویزا هست یه پاسپورت و یه بلیط هواپیما نیازه بقیش کاری نداره

ایشالا ک خیره

کیش چیزی هم نداره والا نه تفریح جذاب خیلی خاصی نه طبیعت خاصی. همش جت اسکی و اینا که تو جاهای دیگه می ...

ببخشید شما تجربش دارین بگین 

زندگی کردن در کیش چه جوریه حالا از لحاظ اقتصاد خونه کار هر میدونید بگین

همسرم تازه باز نشسته شده تصمیم گرفتم اگر خوبه بریم کیش برا زندگی میگن برا هر کار آزادی هزینه هاش بیشتر از تهران وشهرهای دیگس درسته؟ 

شبی ۱۵ هتل؟؟؟؟؟ یه سوییت بگیرید خب ارزون تره هتل ارزونم هست حالا حتما دست رو اون ۵ ستاره هاش نزارید ...

اتفاقا منم پنج ستاره نمیخوام. فقط یه اتاق و صبح تا عصر پلاژ آفتاب بخورم

بجاش برید ترکیه همین قیمت تازه شاید کمتر دربیاد

من حاضرم سه برابر این پول تو همین ایران خودمون هزینه کنم ولی ترکیه نرم ....

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

ببخشید شما تجربش دارین بگین زندگی کردن در کیش چه جوریه حالا از لحاظ اقتصاد خونه کار هر میدونید بگینه ...

عزیزم من برای زندگی تجربه ندارم اونجارو. خب هزینه زندگی اونجا از همه جای ایران گرونتره به شدت. هوای خیلی گرم و وحشتناک و محیطش هم خب یه جای کوچیکه ولی خب آرومه. گرونترین شهر ایرانه. قیمت اجاره و خرید خونه هاشو تو دیوار ببینید. ولی برای کسب و کار هیچ تجربه ای ندارم. چون توریستی اگه سرمایه و خلاقیت باشه احتمالا درآمد خوب باشه بازم از آدمایی که تجربه دارن بپرسید. برای سفر من گفتم واقعا به هزینه هاش نمی ارزه چون فقط ماشین و هتلا و پاساژ لاکچری داره 

انقدر بدم میاد هرچی میشه هی نی نی یارو صدا میکنید. متنفرررررم. گزارش زن های همیشه در صحنه هم دلم میخواد تک تیر بزنم بهشون