2777
2789

خواب دیدم یه سگ کوچیک پشمالو دارم لباس هم پوشوندم بهش رنگش هم قهوه ایی روشن و کرمی و اینا بود

هی بغلش میکردم اونم میپرید بغلم و چهرش خندون و خوشحال بود

خیلی دوسش داشتم🥺

🍓

شهود، وفاداری و تعهد، سخاوت و بخشندگی، حفاظت و در امان بودن، راستی و صداقت است. این خواب بیانگر توانایی شما در پیشبرد اهداف و رسیدن به موفقیت است. می تواند بیانگر فردی باشد که این ویژگی ها را دارد. دیدن سگ در خواب نماد دوستی و ارتباطی است که فراموش شده است.. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

شهود، وفاداری و تعهد، سخاوت و بخشندگی، حفاظت و در امان بودن، راستی و صداقت است. این خواب بیانگر توان ...

تعبیر خواب بلدی عزیزم یا از گوگل دیدی؟

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
ی چیزای بلدم

میتونی تعبیر این خواب رو بگی گلم

دو سه شب پیش خواب دیدم دور هم نشستیم و تو یک جمعی هستیم

که مادرم اخباری رو برامون میخونه و توی اون خبرها میگه که یک زن باردار به مکه میره و انگار بچه‌ی دومش بوده،اون بچه در هشت ماهگی در راه مکه به دنیا میاد و انگاری مادره خبر نداشته بچه‌اش به این زودی دنیا میاد و چون این زن در شرایط عجیب و سختی بوده و‌با این حال تا مکه رفته براش بهترین دکترها رو میبرن که بچه رو به دنیا بیاره.

اون بچه یک بچه معمولی نبوده و مادرم میگفت که از نوادگان پیامبر بوده

چه خواب عجیبی بود!تعبیرش چیه؟

کنار ما باش که با هم خورشید رو بیرون بیاریم☀.
میتونی تعبیر این خواب رو بگی گلمدو سه شب پیش خواب دیدم دور هم نشستیم و تو یک جمعی هستیمکه مادرم اخبا ...

نشان دهنده رشد معنوی هست یعنی از خاندان شما همیچین شخص بزرگی متولد میشه 

نشان دهنده رشد معنوی هست یعنی از خاندان شما همیچین شخص بزرگی متولد میشه

عزیزم میشه ازمنم بگی 

تو خواب دیدم که ماهی ها هی خودشونو از تو آکواریوم مینداختن بیرون منم داشتم اونارو نجات میدادم آخرش انگار یه چندتاشون مردن

این خوابو چند بار تو جاهای متفاوت دیدم

عزیزم میشه ازمنم بگی تو خواب دیدم که ماهی ها هی خودشونو از تو آکواریوم مینداختن بیرون منم داشتم اونا ...

بله چرا کنه نه 

عزیزم تعبیرش یعنی اینه که فرصت های مهم زندگیتو از دست ندی اون ماهی های مرده هم تغییرشون دقیقا همینه داره بهت میگه که از فرصت های از دست رفته

احساسات منفی مثل غم اندوه ناراحتی اینارو کنار بزاری

از فرصت جدیدی ب خودت بدی 💜