2777
2789

همسرم ک یِ زمانی دست چک‌ گرفته بود که موقع اول ۱۰ برگ دست چک میدن دفعه دومی ۲۵ برگ همچن چیزیه

این اولیش بود ۱۰ برگ سه تا برگش برگشت خورده

به دوستش داده برگشت اینا خورده

الان این سه تا چک برگشت خورده تو دستمون باشه ببریم بانک میشه درستش کرد؟!

میشه باز دست چک گرف؟!

اخه میگن شاید بده یا دو سال دیگ طول اینا بکشه

میشه اینو یکی واسم واضع بگه؟!

میدونین من میخام خب سه تا چکی ک برگشت خورده ببرم بانک درستش کنم که سابقه خراب شدن چکو نداشته باشیم نمیخام بگیم خراب شد

درستش کنم ولی نمیخام دست چک بگیریم ی مدتی نیازی ندارم و نمیخام بعده دو سه سال دیگ خاستم بگیرم ی وقت نیازم شد استفاده کنم

فقط میخام درستش کنم و بمونه دای دست چگو نگیریم فقط نمیخام سه تاش دستم بمونه خراب باش 

میشه همچن چیزی؟!

چه سوال سختی

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

الان برگشتیا رو پاس کردین؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
خیلی سخته نمیدونین؟!

نه من بلد نیستم عزیزم

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

سه تا ک دست چک برگشت خورده پولشو دادیم چکو گرفتیم دیگ نمیدونم

تو چه تایمی؟

رفتید بانک رفع سوء اثر کنین؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید
سلام چک برگشت خورده باید پاس بشه تا ده روز زمان لازمه تا رفع سو اثر بشه در غیر این صورت دیگ بهتون دس ...

فقط میخام بدونم ک درس کردیم ک ارع دست چک بگیریم اونموقع دیگ نمیخام بگیرم فقط درستش کنم ک هر وقت خاستم اماده برم دست چکو بگیرم میشه؟! 

یا باید حتمی دیگ درستش کردی باید دست چک بگیری؟!

تو چه تایمی؟رفتید بانک رفع سوء اثر کنین؟

کاری نکردیم اگ بخایم درستش کنیم به نیت این باشیم میریم دیگ

فقط میخام بدونم ک درس کردیم ک ارع دست چک بگیریم اونموقع دیگ نمیخام بگیرم فقط درستش کنم ک هر وقت خاستم اماده برم دست چکو بگیرم میشه؟! 

یا باید حتمی دیگ درستش کردی باید دست چک بگیری؟!

اول باید پول بریزید حساب چک رو پاس کنید بعد ی برگه رفع سو اثر بگیرید مشخصات چک رو داخلش بنویسید از س ...

واااای ۱۰ روز نه شاید نزدیک ی ساله ک برگشت خورده مونده

فکر نکنم دیگ اینطوری ک میگی عمرا بدن ارع؟!

کاری نکردیم اگ بخایم درستش کنیم به نیت این باشیم میریم دیگفقط میخام بدونم ک درس کردیم ک ارع دست چک ب ...

لزومی نداره همونموقع دسته چک بگیری 

هر وقت دست چک فعلیت تموم شد میتونی بری بعدیو بگیری

۲۵ برگی و ۵۰ برگی ۵ تاش مونده باشه هم جدید میدن

بیشتر ببینید
واااای ۱۰ روز نه شاید نزدیک ی ساله ک برگشت خورده موندهفکر نکنم دیگ اینطوری ک میگی عمرا بدن ارع؟!

نه دیگه نمیدن 

من خودم حدودا 12 ساله دسته چک دارم 

تازه قوانین سخترم شده 

بازم از شعبه ای که بهتون دسته چک داده بپرسید راهنمایی میکنن 

هدف درامد 800 میلیون در ماه