2777
2789

تو رو به هرکی دوست دارید قسم کمکم کنید

چند ماه پیش دعوای بدی با شوهرم و خانواده هامون داشتیم بعد اون آبروم که همه جا رفت هیچی همه نشستن گفتن فلانی زن زندگی نیست و هزار حرف دیگ 

و در نظر نمیگرفتن ایراد از شوهرمم هست و چون بچه سنه هنوز عقلش نمیرسه

بعد اون سعی کردم هرچی میگه هیچی نگم حتی صدامم درنیاد و جیکم نزدم و اون هرچی عصبی میشد و میزد چیزا رو داغون میکرد من فقط التماسش میکردم ادامه نده اما بدتر میکرد... بعد فهمیدم مقدمات سفر دانشجویی چیدن با دوستاش از طرف دانشگاه طوری ک مهم نبود بره و میخواست بره و همه کاراشو کرده بود و تازه ب من گفته بود..سر این برا اولین بار باش قهر طولانی کردم کلا برا ۱۴ـ۱۵ ساعت نه اون حرف میزد ن من

اینقدر مرد نبود قهر منو در بیاره و توضیح بده که چرا بدون من میخواسته بره و چطور دلش میومد بدون من

نیومد قهرم رو دراره تا اخرش رفت دوباره پیش یکی از فامیلا من نشسته گفته من نمیتونم با این زندگی کنم چون سه هفته پیش بم فلان گفت درحالی که قهر امروز ما اصلا ربطی ب سه هفته پیش نداشته و پیش همه برگشت گفت نمیخوامت بخدا نمیدونم چکار کنم 

دیگه سرمو نمیتونم بالا کنم اینسری گناهی نداشتم کاری نکردم فقط توضیح میخواسم هرکار تو خونه میکنم و هر حرفی میزنم میره به همون فامیله میگه مثلا‌ بهتر بشه بدتر همه جا پخش میشه اونسریم همین کارو کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پیشنهاد من به شما اینه که به هیچ عنوان کات نکن حتماً این کیسو نگه دار هرجور شده با دعا با خواهش با التماس هر روشی که بلدی شده خود زنی کنی  از دستش نده با خانواده درگیر میشی روتون به روی هم باز میشه بلا سر همدیگه میارید کلی آسیب می‌بینی دوباره بهت خیانت می‌کنه ولی اصلاً مهم نیست اون مرد زندگی توئه بهتر از این برات پیدا نمی‌شه همه  مردا و پسرای دنیا پوچن این یه دونه واقعیه هرجوری شده باهاش بمونو برای بهتر شدن رابطه‌ات یه دونه که نه دو سه تا بچه بیار آخرشم هم خودت هم اون تمام جوونیتون از بین میره و دهه ۳۰ یا ۴۰ با یه دنیا غم حسرت عقده یه قلب تیکه تیکه موهای سفید صورت داغون و زخم‌های عمیق درونی و بیرونی تصمیم می‌گی که جدا بشی ولی بازم توصیه‌ام به اینه که نه دختر با لباس سفید میاد با لباس سفیدم باید از خونه شوهرش خارج بشه تازه حرف مردم چی خاله دایی عمه عمو بقال سر کوچه مهمه دیگه همشون مهمن فکر کنی که پشت سرت چه چیزهایی که می‌خوان بگن تازه باید به فکر آبروی خانوادتم باشی و سکوت کن بشین سر جات به بقیه زندگی شیرینت ادامه بده کلاً آینده روشنی داری و خوشبخت میشی. 

پی نوشت، تجربه نشون داده هرچی بگی آخرش می‌خوان برعکسشو انجام بدن امیدوارم کاملاً برعکس چیزایی که نوشتمو انجام بده

عزیزم پیشنهاد من به شما اینه که به هیچ عنوان کات نکن حتماً این کیسو نگه دار هرجور شده با دعا با خواه ...

اولش که خوندم از حرفات تعجب کردم اخرش فهمیدم چی میگی...اما درک میکنید که ابروی خانوادم با جدایی من میره اون وقت روی زنده موندن ندارم

اولش که خوندم از حرفات تعجب کردم اخرش فهمیدم چی میگی...اما درک میکنید که ابروی خانوادم با جدایی من م ...

خیر درک نمی‌کنم ون قرار نیستش که یه شکست تمام زندگی تو رو تحت شععاع قرار بده می‌تونی جدا شی عرضه داشته باشی موفق بشی باعث سربلندی و افتخارشون بشی بله توی دوره‌ای یه برهه‌ای یه مدتی حرف زیاد می‌شنوی غصه زیاد می‌خوری لی می‌گذره همونجور که برای بقیه گذشت صرفاً جدا شدن تهای راه نیست انتخاب‌های راه‌های جدیده مثل درس خوندن مثل سر کار رفتن شرکت تو آزمون‌های استخدامی پیشرفت خیلی راه‌های دیگه متاسفانه می‌تونه اگه انتخاب‌های بدی بکنی نتیجه‌های بدی هم بهت بده بستگی به خودت داره