2777
2789
عنوان

مادران عقده ای گهواره

161 بازدید | 10 پست

شماهم گهواره دارید خانوما ؟ من یه اشتباهی کردم نصب کردم چندبار دردودل کردم یه مشت عقده ای همونارو حالا اتو کردن دارن بهم توهین میکنن اگه گهواره دارین برین این دوتا رو گذارش بزنید همینجوری فحشم میدن الکی من نه شماره کارتی گذشتم نه گدایی کردم من فقط اومدم دردودل گفتم از بی پولی دلم میخواد کلیه رو بفروشم حقم نیس این همه توهین 

وقتی حالم بد بود هیچکسی هم پشتم نبود دستمو گرفتی چه زود ازت ممنونم خدای خوبم 

ببین من کاری به اونا ندارم ، اما برنامه بارداری و تربیت فرزند ، چرا باید داخلش درد و دل کرد؟؟

نظرات من خارج از زندگی شخصی شماست ، پس هر جور که خودتون میدونید توی زندگیتون انجامش بدین ❕️🌱

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من کاری به اونا ندارم ، اما برنامه بارداری و تربیت فرزند ، چرا باید داخلش درد و دل کرد؟؟

فقط من نیستیم همه دردودل میکنن بعد من همش درباره دخترم سوال پرسیدم به خدا من صدتا سوال درباره دخترم داشتم یا میرفتم کمک جواب میدادم بهشون بعدشم گفتم اومدیم سفر بدن دخترم دون دون قرمز زده نمیدونم چیکار کنم دکتر باز نیس همینو برا من کردن اتو خواهر آخه من بعد ۴ سال رفتم سفر با قرض و کمو بابام یا مثلا نوشتم بچم کمبود وزن داره به من میگن بچت کمبود وزن داره وفتی خوشی انگار ما برا بچمون کم گذشتیم همه سوال ها درباره دخترمو اتو کردن 

[QUOTE=377296128]گهواره مگه برا بارداری و بچه واینا نیستش!! من ۷ساله دارمش راضیم  دردودل نکردم تاحالا[/Qبرو مامان جاوید با مامان فسقل رو گزارش بزن خب همون سوال ها درباره دخترمو اتو کردن دیگه 

پستتو پاک کن چرا فحشت بدن اخه

پاک کردم والا عقده ای هستن ویگه به مولا هرچی از دهنشون داره درمیاد بارم کردن ولم نمیکنن