2777
2789
عنوان

اینجا همه قدا بالا صد و هشتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 131 پست
الان این مصداق بارز توهین به بیشترخانم های ایرانیه اون لول بالانیست که دنبال ظاهره بلکه بیشعوره

احترام خودتو نگه دار 

اولا 

دوما معیار هر کس متفاوته

سوما شما بی‌شعور نباش با یه مرد چاق قد کوتاه و سیاه پوست 

فقیر ازدواج کن خب چون دنبال ظاهر نیستی 😉😉😉

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

تو این تاپیک کسی به قدکوتاه ها توهین نکرده 😐

توهین نکرده ولی مثلا گفته فقط قد کوتاها چون دوست دارن قد بلند بشن توهین میکنن 

ببخشید ولی حس میکنم فقط حرفایی که دوست دارید رو میبینید 

من تاحالا نشده طرف توهین به هیچ کدوم از گروه ها باشم

چه قد بلند چه قد کوتاه 

ولی اینجا هم حتی میاید بحث درست میکنید 🫠

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
نه گلم همه میدونن زنای ایرانی اکثرا کوتاهن عده کمی بلندن و قد بلندی یه ویژگیه خاصیه کدوم مدل دیدی قد ...

الان منی که قدم ۱۶۵ لول پایین میاد سراغم؟

باز خوبه خدا بهتون ۵ سانت بیشتر قد داد تا بتونید با اون عقده هاتون رو خالی کنید

الان منی که قدم ۱۶۵ لول پایین میاد سراغم؟باز خوبه خدا بهتون ۵ سانت بیشتر قد داد تا بتونید با اون عقد ...

شاید🌹😉

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
نه گلم همه میدونن زنای ایرانی اکثرا کوتاهن عده کمی بلندن و قد بلندی یه ویژگیه خاصیه کدوم مدل دیدی قد ...

عزیزم خودت داری میگی کسی نمیره سمت دختر قد کوتاه بعد یه جا دیگه میگی فقط قد کوتاها بد حرف میزنن؟ حداقل حرف خودتونو انقدر سریع نقض نکنید 🤣

عزیزم خودت داری میگی کسی نمیره سمت دختر قد کوتاه بعد یه جا دیگه میگی فقط قد کوتاها بد حرف میزنن؟ حدا ...

خب وقتی اونا توهین میکنن جوابش توهینه 

قرار نیس ساکت بشینیم 

درضمن استارتر از قصد همچین تاپیکی زده که دعوا شه 

بیشتر ببینید

منم ۱۶۰ ام و کوتاه

زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می‌ کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمی‌گیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمی‌طلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس

بیشتر ببینید
میدیدم همیشه میگی چقدرخوشگلم و..عکس میذاشتی میگفتن معمولی هستی آتیش میگرفتی بعدتصمیم میگرفتی برای هم ...

منم نمیدونستم انقد حسودی 😂😂😂

بیشتر ببینید

بنده قد بلندی هستم که عاشق تپل هام هستم ک قدشون از من کوتاه تره خود قد کوتاه ها بنده را کم مسخره نکردن وقتی بلندی لاغری همینجا گفتن تایپ من نیستی بعضیا هم گفتن اسکینی هستی بیشتر چیزایی که ندارن رو مردم تخریب میکنن البته بماند که وقتی تپل هستی قدت هم کوتاه تره ولی بعضیا فوق العاده دیگ چاقن و کوتاه 

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.

بیشتر ببینید
خب وقتی اونا توهین میکنن جوابش توهینه قرار نیس ساکت بشینیم درضمن استارتر از قصد همچین تاپیکی زده که ...

چه ربطی داره 

من خودم توی اون تاپیک بودم شما خودت شروع کردی گفتی فقط قد بلند قشنگه و کوتاه قشنگ نیست 

من در جواب شما اومدم بگم نه وای بلند خوب نیست و ..‌‌.؟ نه دیگه 

قد و اندام اصلا ملاک شخصیت نیست 

صرفا ظاهر انسانه و هر ظاهری جذابیت خودشو داره 

اینکه کسی بخاطر قد، اندام و یا رنگ پوست بخواد توهین کنه یا تمسخر قطعا از شعور و تربیت کافی برخوردار نیست 

و اصلا ارزشی نداره که بخوای جوابشو بدی یا توجه کنی 

عزیزِ روزهای رفته تو کجایی؟🖤🥀