خداییش هیچ جذابیتی به قد و قیافه نیس یه مقاله داشتم میخوندم نوشته بودم زنانی که عاشق خودشونن جذاب و تو دل برو هستن و همه رو جذب خودشون میکنن
پس این همه بی احترامی به هم دیکه برای چیع؟
خدایا من و او را بی هم مبین و بی هم مخواه =)))گوردوم وورولدوم))از هرکسی که این امضا رو میخونه یه خواهش دارم>>>>>>میشه به خدا بگی صلاحشو بزار تو آرزو هاش این دختر از بس سختی کشید و نرسید و همه گفتن صلاحته خسته اس .....
الان این مصداق بارز توهین به بیشترخانم های ایرانیه اون لول بالانیست که دنبال ظاهره بلکه بیشعوره
احترام خودتو نگه دار
اولا
دوما معیار هر کس متفاوته
سوما شما بیشعور نباش با یه مرد چاق قد کوتاه و سیاه پوست
فقیر ازدواج کن خب چون دنبال ظاهر نیستی 😉😉😉
اگر از من بپرسن قشنگترین واژهای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه میکنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچهها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم میکنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمیده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .
الان منی که قدم ۱۶۵ لول پایین میاد سراغم؟باز خوبه خدا بهتون ۵ سانت بیشتر قد داد تا بتونید با اون عقد ...
شاید🌹😉
اگر از من بپرسن قشنگترین واژهای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه میکنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچهها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم میکنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمیده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙
عزیزم خودت داری میگی کسی نمیره سمت دختر قد کوتاه بعد یه جا دیگه میگی فقط قد کوتاها بد حرف میزنن؟ حدا ...
خب وقتی اونا توهین میکنن جوابش توهینه
قرار نیس ساکت بشینیم
درضمن استارتر از قصد همچین تاپیکی زده که دعوا شه
زنی باشید که دوست دارید باشید.زنی باشید که افتخار می کند خودش است.زنی باشید که هرگز برای "خودش بودن" از کسی اجازه نمیگیرد.زنی باشید که انقدر عشق و شادی در وجودش دارد که هرگز آن را از دیگران نمیطلبد.✍🏽 #ریچل_هالیس
میدیدم همیشه میگی چقدرخوشگلم و..عکس میذاشتی میگفتن معمولی هستی آتیش میگرفتی بعدتصمیم میگرفتی برای هم ...
منم نمیدونستم انقد حسودی 😂😂😂
بنده قد بلندی هستم که عاشق تپل هام هستم ک قدشون از من کوتاه تره خود قد کوتاه ها بنده را کم مسخره نکردن وقتی بلندی لاغری همینجا گفتن تایپ من نیستی بعضیا هم گفتن اسکینی هستی بیشتر چیزایی که ندارن رو مردم تخریب میکنن البته بماند که وقتی تپل هستی قدت هم کوتاه تره ولی بعضیا فوق العاده دیگ چاقن و کوتاه
من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩❤️👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳. خدایا شکرت بابت خانواده ام و تمام نعمت هایی ک دادی بهم🙏💛.