2777
2789
عنوان

اینجا همه قدا بالا صد و هشتاد

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 131 پست
حرصو که تو خوردی منو ریپ زدی خداروشکر خرج منو پدرم میده و بهترین جهیزیه از قبل پولش تو حسابمه شما بر ...

خوشم میاد هر بار با حرص جواب میدی 

به هر حال پدرت فکر خوبی کرده چون دیده خیلی ازدواجی هستی از قبل برات برنامه ریزی کرده🤣🤪

مگه نمیگی حرص نمیخوری پس چرا همه جمله هات بوی سوختن میده کوچولو😉

خوشم میاد هر بار با حرص جواب میدی به هر حال پدرت فکر خوبی کرده چون دیده خیلی ازدواجی هستی از قبل برا ...

حرصو تو میخوری که ریپم زدی داشتی خودتو ثابت میکردی که پول دارم .وگرنه اینا برا من خیلی خنده داره 😂😂😂

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرصو که تو خوردی منو ریپ زدی خداروشکر خرج منو پدرم میده و بهترین جهیزیه از قبل پولش تو حسابمه شما بر ...

برو تاپیک صلوات و حاجت روایی بزن همون جوری که تو امانت من غلافی و دونع به دونه تاپیکامو میخونی ی سر برو به تاپیکای خودت بزن‌که التماس دعا داری برای حاجتت😉

خداروشکر به مرحله ای نرسیدم که لنگ صلوات بقیه باشم برای حاجتم🥰

برو تاپیک صلوات و حاجت روایی بزن همون جوری که تو امانت من غلافی و دونع به دونه تاپیکامو میخونی ی سر ...

اخی تو برو نماز شب بخون شوهر کنی 🤣🤣🤣

اگر از من بپرسن قشنگ‌ترین واژه‌ای ای که یاد گرفتی چیه؟میگم پذیرش...پذیرفتن شرایط با تمام سختی هاش،پذیرفتن آدما با تمام نقص هاشون، پذیرفتن این که مشکلات هست ولی باید ادامه داد، پذیرفتن اینکه گاهی اشتباه می‌کنم ،پذیرفتن اینکه من کامل نیستم، پذیرفتن تموم فقدان هااا، پذیرفتن تمام از دست دادن ها 🌱 شکست خوردن هااا ،رها شدن هااا داشتن پذیرش یعنی پایان دادن تمام دعواها و اختلاف‌ ها 🤍پایان حال بد وجنگ و اعصاب و شروع آرامش....بپذیرید بچه‌ها همه چیز رو بپذیرید و رها کنید...اگر کسی دوستون نداره ،اگر کسی ارتباطش رو باهاتون کم می‌کنه اگر کسی ازتون متنفره اگر کسی ازتون دور میشه اگر زندگی اونطور که میخواستین پیش نمیره هیچی جز پذیرش و گذشتن نشون نمی‌ده...چقدر بالغ هستید 🌻یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)💚 جان من است او 🤭درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم باتچکر 💙

بیشتر ببینید
برو تاپیک صلوات و حاجت روایی بزن همون جوری که تو امانت من غلافی و دونع به دونه تاپیکامو میخونی ی سر ...

خداروشکر به جایی نرسیدم برم کار کنم خرج خانوادممم بدم 🥰🥰👌

بیشتر ببینید
خداروشکر به جایی نرسیدم برم کار کنم خرج خانوادممم بدم 🥰🥰👌

برای من که افتخار داره خیلی ها اینجا تعریف منو‌ کردن🥰

خداروشکر برای ازدواجم دست دامن نی نی سایتی ها نیستن کسی که بگیر باشه میاد میگرتت انقدر التماس دعا نداشته باش😖😂

برای من که افتخار داره خیلی ها اینجا تعریف منو‌ کردن🥰خداروشکر برای ازدواجم دست دامن نی نی سایتی ها ...

بابا طرف گرفته خیلی وقته خودم نمیگم چون هر بار راجبش تاپیک زدم دعوامون شد از چشم زخم تو حسود 

منو گردن گرفتن 

تو رو نمیگیرن 

برو نماز شب بخون بیان بگیرنت😂😂😂کسی نیس من معرفی کنم البته آدم لول بالا قد بلند و شخصیت میخواد که تو نداری 

دیگه به هیج عنوان جواب نمیدم معلوم شد چقدر بچه سالی😂🥰👌

بیشتر ببینید
بابا طرف گرفته خیلی وقته خودم نمیگم چون هر بار راجبش تاپیک زدم دعوامون شد از چشم زخم تو حسود منو گرد ...

علاوه بر بچه بودن متوهم هم هستی که فکر میکنی بقیه چشمت میزنن🤣چپ و راست التماس دعا داری به نامزدم برسم‌ مطمئن باش اگه تا حالا گرفته بودتت۱۰۰ بار تاپیک زده بودی🤣😉

کسی که به خودش بگه منو گردن گرفتن معلومه که خیلی اضافی و آویزون بودی 

اسمت هم نرگس بودی تو پیام خصوصیم دیدم گفتی دعا کن واسم 

نرگس علاوه بر ازدواجت برای عقلت هم دعا میکنم🤭😂🥰

بابا طرف گرفته خیلی وقته خودم نمیگم چون هر بار راجبش تاپیک زدم دعوامون شد از چشم زخم تو حسود منو گرد ...

از اول داری جوابمو میدی 

حقیقتش خوش گذشت بهم تفریح قشنگی بود حرف زدن با تو🥰

امیدوارم سال جدید بلخره بگیرتت🤭🤣

من برم اخه مثل تو بیکار نیستم بشینم پای گوشی 

برم به مهمونام برسم🌱😍