2777
2789
عنوان

بچه ها من دارم از افسردگی میمیرم

103 بازدید | 12 پست

زندگیم واقعا مختل شده دارو میخورم اما انگار جواب نیست چه کنم علاوه بر علائم زیاده دیگه حس میکنم حس مرگ از تو معدم میاد بالا و میاد تو گلوم و انگار ی چیزی دست میزاره بیخ گلوم عمیقا نا امیدم همش دوست دارم بخوابم حتی میتونم شبانه روز بی وقفه بخوابم  الان ظهر باید پاشم غذا درست کنم ولی دلم نمیخواد دست و دلم به هیچ کاری نمیرههمیشه ام‌همینطورم  دوست دارم فقط هیچ کاری نکنم 

چه جوری کاربریت دست ۵ نفره؟😐

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

ببین گلم افسردگی فقط سروتونین باید از بینش ببره

برو ورزش کن برقص تا سروتونین ترشح بشه هر روز برقص نیم ساعت

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
بیشتر ببینید
عزیزم دلیل ناراحتیت چیه؟

شرایط زندگیمون کلا خوب نیست بچه طلاقم  مامانمم مریضه نمیتونه کلا راه بره دیگه و مستاجرم هستیم و مشکلات مالیمونم بیشماره

دارو برای همه جواب نمیده. روانشناس حرفه ای طوری می تونه قوی تون کنه که کنترل روانتون دست خودتون بگیر ...

روانشناسم خب با بیمه نیست هزینه هاشم بالاست وگرنه میرفتم

منم دقیقا مثل شما شایدم بدتر به خاطر فوت پدرم وبیماری برادرم

منم به خاطر طلاق پدر مادرم و بیماری مادرم که دیگه خوبم نمیشه و مشکلات مالی اینجوریم

روانشناسم خب با بیمه نیست هزینه هاشم بالاست وگرنه میرفتم

اگر تو تلگرام هستی یک گروه روانشناسی بهتون می دهم کارگاههاشون را شرکت کنید. قبلی هاشونم گوش کنید.تا حالا که رایگان بوده خود ادمین شم یک روانشناس خفنه. پولکی ام نیست. برید تو پی وی سوالاتتون را ازش بپرسید.

@rumination_chatter

شرایط زندگیمون کلا خوب نیست بچه طلاقم مامانمم مریضه نمیتونه کلا راه بره دیگه و مستاجرم هستیم و مشکل ...

شاغل هستی یا نه؟ منم افسردگی بدی داشتم و با خوابیدن و مشغول گوشی بودن افسردگیم بدتر می شد اگه حتی هیچ سرگرمی هم نداری فقط برو بیرون قدم بزن که حالت بهتر بشه