2777
2789

بابام دست بزن داره و اخلاقش تنده 

اهل حرف آوردن و بردنم هست 

یبار باعث سقط بچم شدن چند باری هم از هر طریق ضربه خوردم بخصوص وقتی میگف یا باید طلاق بگیری یا دیگ نمیخوام ببینمت اومد جهیزیمو از خونم جمع کرد برد خلاصه وضعیت خیلی بدی بود 

ی بارم هم چند نفرو یاد داده اون زمان که شوهرم ورشکست شده بود با چاقو بیان دم در بگن یا جهیزیه رو بده ببریم یا با چاقو میزنمت 

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای سلامتی دوتا پسرام صلوات بفرستید💖💖💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دم شوهرت گرم🤌🏻

عُقوبَت دآره لِه کردن... ولی تُ سآده رَد میشی؛ خَبر دآری زَمین گِرده !؟ لَگد کردی لَگد میشی...! 💭🖇🐚                                      ☁️🌱🦦ℰ𝓈𝒻𝒶𝓃𝒹 𝟷𝟺𝟶𝟹 ℰ𝓋ℯ𝓇𝒴𝓉ℎ𝒾𝓃ℊ 𝒸ℎ𝒶𝓃ℊℯ𝒹 𝒯ℎ𝒶𝓃𝓀 𝒢ℴ𝒹                                

بیشتر ببینید

من کاری ب این اختلافات ندارم خیلی دلم برای بابام سوخت حتی با شوهرم دعوا کردم گفت الان بارداری نمی‌خوام دوباره حالت بد بشه 

اعصابم خورده چن بار تو خواب دیدم بابام گریه میکرد میگف دلم برا پسرت تنگ شده

ای کاش یکم خوب بودن تا منم عذاب نمیکشیدم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

حق با شوهرته

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

بیشتر ببینید
شوهرت حق داره خب

چند ماهه میاد در میزنه باز نمی‌کنیم خیلی حالم بد میشه هر دفعه میاد ضربه میخورم بخدا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تو کلا مشکل داری وگرنه به این ادم هنوز نمیگفتی بابا

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
بیشتر ببینید

قضیه را برعکس ببین اگه مادر اون این کارا را می‌کرد برخورد تو چی بوذ

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت
بیشتر ببینید