2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سر ی موضوع پیش پا افتاده دست روم بلند کرد

دست بلند کردن لزوما دوست نداشتن نیست ممکن شعور کافی نداشته باشه یا بد تربیت شده باشه شایدم عقده باشه

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید
چی شد که به این نتیجه رسیدی؟شاید فقط یه سوتفاهم باشهولی اینو بدون یه اتفاق یا رفتار خاص، لزوماً معنی ...

بنظرت مردی که تمام زندگیش پدر شه جایی هم برا زنش داره ...

خیلی وقته بهم گفته من ی تار موی پدرمو به صد تا از تو نمیدم 

دست بلند کردن لزوما دوست نداشتن نیست ممکن شعور کافی نداشته باشه یا بد تربیت شده باشه شایدم عقده باشه

ادما وسط دعوا تمام حرفای واقعی تو دلشونو میزنن 

وقتی برای خانواده ات کم بزاره خیلی چیزای دیگه 

پس طوری رفتارکن که دفعه ی آخرش باشه نزاربراش عادی بشع

جامو جدا کردم مادرم تا به الان بیدار بود باهام 😔کاش هیچوقت بدنیا نمیومدم که اینقدر عذابشون بدم من خونه خودم مادرم خونه ی خودش چون خبر داشت 

منم

سعی میکنم اگر نظرو راهنمایی که میکنم اول کل تایپیک رو بخونم وطبق شرایط استاتربعدا نظر بدم پس ممنون میشم اگر نظری تو تاپیکم دادین کل تاپیکارو بخونید و ازشرایطم آگاه باشیدبعدا نظر بدین اینجوری همو با حرفامون اذیت نمیکنیم🌺🪻🌺🌷
بیشتر ببینید
جامو جدا کردم مادرم تا به الان بیدار بود باهام 😔کاش هیچوقت بدنیا نمیومدم که اینقدر عذابشون بدم من خ ...

این کارافایده نداره ببخشیدولی مردیکه شعورنداشته باشه جداکردن جاهم براش مهم نیست حالاکه مادرت میدونه کاش میزاشتی میرفتی خونه مامانت وتاوقتیکه به غلط کردن نیفتاده برنمیگشتی 

قسم به حقارتِ واژه و شکوه سکوت، که گاه شرح حال آدمی ممکن نیست
این کارافایده نداره ببخشیدولی مردیکه شعورنداشته باشه جداکردن جاهم براش مهم نیست حالاکه مادرت میدونه ...

خیلی راحت حرف طلاق میزنه منم چون خواهرم جدا شده گفتم پدرم دور از جونش سکنه میکنه منم برم امشب گریه کردم و موندم خونم ولی از خدا خواستم پدرشوهرم بخاطر تمام کار هایی که از اول یاد همسرم داد نتونه از دنیا جون بکنده

چجوری میشه این کارو کرد عزیزم

خیلی بحثش طولانیه ولی هر مردی یه قلق رفتاری منحصر  به فرد خودشو داره اگر اونا رو پیدا کنی و رعایت کنی اون مرد فکر میکنه تنها شمایید که درکش کرده اید البته یه سری رفتارها هم عمومی و مشترکه مثل خانه داری مثلا در عصبانیت باهاش کل کل نکنی مثلا حمایتش کنی یا نقاط مثبتشو بزرگ کنی و شاخ و برگ بدی یا عبوس و نق نقو نبودن... 

سن من بالاست شاید از سن باباتون هم بالاتر اینجا میام فقط بخاطر سرگرمی و کمکی هم از دستم بر بیاد دریغ نمیکنم و گرنه شکر خدا هیچ مشکلی خودم ندارم *اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*
بیشتر ببینید
بنظرت مردی که تمام زندگیش پدر شه جایی هم برا زنش داره ...خیلی وقته بهم گفته من ی تار موی پدرمو به صد ...

عزیزم اینکه این جمله رو شنیدی خیلی ناراحت شدم🥲

چون واقعا این جمله خیلی سنگینه 

اینکه ادم پدرمادرشو دوسد داشته باشه طبیعیه

اما مقایسه کردن همسر با اونا و گفتن اینکه عیچ۶ارزشی در برابرشون نداره کاملا ناعادلانه و نادرسته.

بنظرم مهمه که تصمیم بگیری چی از این رابطه میخوای شما

اگه میتونید با همسرتون حرف بزنید تغییری ایجاد کنید، یع فرصت دیگه بدین.

اما اگه همسرتون واقعا براتون ارزشی قائل نیست ، بنظرم باید جدی تر به آینده خودتون فکر کنید

لطفا حتما با یه مشاوره درست در ارتباط باشید

هر مشاوری نه 

کسی که واقعا تپ کارش حرفه ای هست