2777
2789
عنوان

اگه گذشته صیقه شدی باشی به خواستگار باید بگی

| مشاهده متن کامل بحث + 11768 بازدید | 385 پست
😹😹😹 چه خوب هم تشویق به دروغ میکنن

صیقه یعنی رابطه جنسی من نداشتم بدون مانتو بدون شال ندید بزن برقص نداشتیم یک هفته بعد بهم خورد 

من بگم فکر میکنن رابطه داشتم و... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

طرف بدون مانتو من ندید

بنظرم نیاز نیست بگین

چون کار شما صرفا برای آشنایی بوده اونم بااطلاع خانواده ها

خیلیا ماه ها با خاستگارشون رفت و آمد میکنن برای شناخت و ممکنه به سرانجام هم نرسه

همینا که میگن بگو، هزار تا چیز که به نفعشون نبوده رو نگفتن. خانم چیزی که اتفاقی واسش نیافتاده و گذشت ...

ميخاستم همينو بگم حوصلم نشد روزي ده تا صد تا دروغ ميگن ك ضرورتي نداره حالا واسه اين موضوع راستگو شدن

چرا ابروش بره؟ مگه رابطه داشته ک ابروش بره؟ زندگی با پنهان کاری پیش نمیره

مردای این دوره زمونه خودشون هر کاری میکنم اشکال نداره ولی دختر تکون بخوره هزار تا انگ میزنن مگه پسرا میان بگن چیکار کردن گذشتشون والا عمرا

🌹وقتی خدا خواست یوسف را از زندان نجــات دهــد صاعـقه‌ای نفرستـاد تـا درِ زندان را از جای بکند،  بلکه در آرامش شـب درحالیکه پادشاه در خـواب بود رؤیایی بسوی او روانه کرد.  🍀پس بـه خدایت اطمینان داشته باش.  🌹فَسَتَذْكُرُونَ مَا أَقُولُ لَكُمْ وَأُفَوِّضُ أ️مری الی الله ان الله بصیر بالعباد

بیشتر ببینید
ميخاستم همينو بگم حوصلم نشد روزي ده تا صد تا دروغ ميگن ك ضرورتي نداره حالا واسه اين موضوع راستگو شدن

چون زندگی ملت واسشون اهمیتی نداره. الان همه قدیس شدن. یه دختری صیغه شده، دست کسی هم بهش نخورده. 

هیچ کس

خب پس نگو

اين مردا خر هستن

حتي خاستگاري بهم خورده هم بعد از يك هفته نگو

بايد تا اخر عمرت براي كاراي نكرده جواب پس بدي

اگه فقط يك هفته اشنايي بوده ولش كن بابا بعدم ك فهميد بگو چيز خاصي نبوده ك بگم حتي يك هفته هم نشد

حالا اگر یکی بیاد بگه امروز دیت دارم شال چه رنگی بپوشم یه چیزایی میگن که ادم پشماش میریزه قشنگ سناری ...

دقیقا ادعا دارن فقط 🫠 

مگه میشه صیغه و عقد رو با دوستی یکی دونست 

خیلیا تو صیغه و عقد رابطه هم دارن 

صیغه طرف شدن یعنی زن طرف شدن اونم تو مدت زمان مشخص 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
همینا که میگن بگو، هزار تا چیز که به نفعشون نبوده رو نگفتن. خانم چیزی که اتفاقی واسش نیافتاده و گذشت ...

من تو مجازی پسرا ها پیشنهاد دوستی میدادن من فقط میگفتن همین اتفاق هایی یک هفته صیقه بودم و... پسرا برمی‌گشتند میگفتن رابطه جنسی داشتی دختری؟

مردای این دوره زمونه خودشون هر کاری میکنم اشکال نداره ولی دختر تکون بخوره هزار تا انگ میزنن مگه پسرا ...

اگه پسری هم قبل ازدواج صیغه  و عقد داشته باشه باید بگه  فرقی نداره 

تشویق به پنهان کاری نکنید 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️