2777
2789
عزیزم🥺خب چرا بهش پیام میدی وقتی میبینی اینجوریه دوستت نداره؟بیخیالش بشو اون نمیخوادت هرچقدربری سمتش ...

اهوم میدونی امشب رفتیم خوننشوت عید دیدنی باهم دست دادیم ذوق مرگ شدم هی نگاش میکردم میگفتم خدایا قسمت هم بشیم چله برلی شهید برداشتم ک فقط یه امیدی باشه اما هیچ 

خیلی سعی کردم فراموشش کنم شاید الانم ازش متنفر باشم ولی دست خودم نیس هنوزم دوسش دارم نمیدونم چیکار کنم 

نه پیامو سالی یبار میدم همینم انقد سرد وبی احساس ک دلم صد تیکه میشه

‏پس یادمون میمونه کسی که باباش براش خونه و ماشین خریده و فرستاده دانشگاه آزاد و پول داده بره باهاش کار کنه میشه خودساخته✍️‏حاجی اینا جدی جدی فکر می‌کنن اگه پول همه چیز رو از ننه باباشون بگیرن ولی تو یه خونه دیگه زندگی بکنن، مستقلن :)))) [ شاید باورش سخت باشه ولی یروز از خواب بیدار خواهی شد و اون دیگر اولین چیزی نیست که به ذهنت می آید]❤️‍🩹👋🏻

بیشتر ببینید
اهوم میدونی امشب رفتیم خوننشوت عید دیدنی باهم دست دادیم ذوق مرگ شدم هی نگاش میکردم میگفتم خدایا قسمت ...

درکت میکنم عزیزم ولی سعی کن هربار به خودت یاداوری کنی که دوستت نداره و غرور تو مهمتراز حسته 

اگ یک درصدم دوستت داشت باز اوضاع فرق میکرد 

اینجوری کم کم سرد میشی وبیخیال میشی حالتم بهترمیشه

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.