2777
2789
عنوان

حقوق شوهراتون مگه چنده

4944 بازدید | 145 پست

یه سوال حقوق شوهرانون مگه چند 

حقوق باباهاتون مگه چنده 

تو‌نی نی سایت تاپیکای عجیب میبینم مثلا پنجاه تومن میگن حقوق متوسط

من شوهرم دکتر طرح تخصصش میره بیمارستان سی تومن میگره خودم مامام با اضافه کار ۲۲ 

بعد اینجا به حقوق پنجاه تومن میگن خط فقر 

میدونم درامد زیاد تر هست ولی اونا ازادن حقوق بگیر کارمند همینه رنجش 

جدی بابا شوهر خانماییکه به پنجاه میگن پول خورد چه قدر میگیرن ؟ کارمند کجاین اصلا ؟ 

اینجا ک میگن خواستگار زیر پنجاه کنسله

موندم والا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

چقد جدیدا میبینم بقیه کنجکاو پول و طلا و شغل و دارایی و خرج مردم هستن 

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

دیگه الان یه ماشین نسبتا مدل بالا داشته باشی به قیمت قدیم باید به اندازه کل پول ماشین بدی ببری تعمیر

مانتو و روسری میلیونی هست 

گوشی خوب سی چهل میلیون به بالاست 

یه سفر بری هتل پایینترینش شبی هفت هشت میلیون هست و بعضی ها شبی بیست سی میلیون 

یه رستوران بری الان برای هر کس حداقل نفری یک میلیون میفته 

گوشت کیلو یک و نیم 

پول مدرسه هشتاد میلیون صد میلیون 

معلم خصوصی جلسه ای بالای یه میلیون 

پزشک ویزیت چهارصد به بالا 

بازم بگم 

بابام با چهار بچه ۱۹ میلیون

تازه ماهی چهار تومن 

قسط 

شهریه مهدکودک میده ماهی دو تومن 

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال درمود جوش صورت و پوست مو و....درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

ببخشیداااا گنده گوزیشونه

بری واقعیتشونو ببینی 

سوراخ خشکتشون معلومه وقتی زانوهاشونو تا کردن گوشی تو دست با موهای شلخته میان تو نی نی سایت با اخ و پیف که وای شما 50 درامدته زیر خط فقری 

شوهر ما میگیره 200 میلیون ماهی 

اونم 150 هزینه باشگاه و تزریق ژل و فیشیالمه

چقد جدیدا میبینم بقیه کنجکاو پول و طلا و شغل و دارایی و خرج مردم هستن

من به دارایی و طلا کار ندارم ولی میگن خواستگار حقوق زیر صد کنسلع خواستم اطلاع رسانی کنم دکترش سی میگیرع فضایی فکر‌نکنن

اینجا ک میگن خواستگار زیر پنجاه کنسلهموندم والا

وآقعا هم اونی که تازه میخواد انتخاب کنه عاقله که کنسل کنه زبر ۵۰ و با این شرایط اجتماع

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت