2777
2789
عنوان

مشکل خانوادگی لطفا بیاید

154 بازدید | 19 پست

حالم اصلا خوب نیست و تقریبا همه جای بدنم کبوده و درد می‌کنه فقط و فقط مرگ و از خدا میخام تا زودتر خلاص شم از اینجا نمی‌دونم چیکار کنم خیلی فکر کردم حاضرم هر جایی باشم جز اینجا ولی خب جایی به ذهنم نمیرسه به این فکر کردم برم پیش پلیس شکایت کنم ولی بازم حس میکنم نتیجه نمیده فقط دنبال اینم از اینجا فرار کنم جایی رو سراغ دارید که آدمایی مثل من که مشکل خانوادگی دارن یا بی کس و کارن زندگی کنن؟🤌💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

[QUOTE=377278108]دعوام شده در حد مرگ زدنم [/QUOTE سر چیهم مامانت هم بابات؟

مامانم بابام داداشم سه تایی زدنم کلی حرف بارم کردن داداشم تهدیدم کرد خفم می‌کنه 

بخاطر اینکه داشتم با رلم حرف میزدم 

مامانم بابام داداشم سه تایی زدنم کلی حرف بارم کردن داداشم تهدیدم کرد خفم می‌کنه بخاطر اینکه داشتم با ...

من کاری با خشونت و رفتار اونا ندارم ولی خب خودمم تجربه دارم اولش فکر میکردم من هیچ مشکلی ندارم مقصر اونان الکی بهم گیر میدن رل داشتن هیچ چیز خاصی نیست ولی به مرور زمان فهمیدم حق داشتن اینجا ایرانه و فرهنگ ما اینجوریه خودتو جای اونا بزار تو این زمانی که همه پشت سر هم حرف میزنن همه دنبال آتو از همدیگه ان فامیل به فامیل رحم نمیکنه بفهمی دخترت تو سن کم رل داره خب معلومه که اعصبانی میشی و جلوشو میگیری . تو این مورد هواستو جمع کن من سر همون رل خانوادمو ناراحت کردم دلشونو شکوندم خیلی خطراتو به جون خریدم خودم کتک خوردم اخرشم همون رل حرومزاده از آب دراومد پس الکی دلخوش نکن یه چیز الکیه تو که میدونی خانوادت حساسن بهونه نده دستشون

شما مشکلت چیه؟

مشکل من شهری هست که زندگی میکنم اصلا دوسش ندارم حتی یک درصد. میخوام برم خانوادم نمیزارن و از طرفی ازم متنفرن و خیلی اذیتم میکنن روزی ده لیتر اشک میریزم خیلی داغونم. بینیمم بعد عمل گند شده ازش متنفرم اصلا امید ندارم بخدا 

من کاری با خشونت و رفتار اونا ندارم ولی خب خودمم تجربه دارم اولش فکر میکردم من هیچ مشکلی ندارم مقصر ...

آخه من مشکلم فقط رلم نیست من قبل از اینکه رلم‌بزنم باهاشون مشکل داشتم من خودم خوب میفهمم این چیزا رو هیچ‌وقتم فراتر از چیزی که باید پیش نرفتم مشکل فقط این نیست اگه این بود که خب وارد رابطه نمی‌شدم خیلی از رابطه ها و ضربه ها از کمبود محبت تو خانواده یه وجود میاد وقتی من چیزیو که توی یه آدم دیگه میبینم توی خانواده خودم نمی‌بینم و نمیتونم به دستش بیارم خود اونا ام بودن انتخابشون اون بود

مشکل من شهری هست که زندگی میکنم اصلا دوسش ندارم حتی یک درصد. میخوام برم خانوادم نمیزارن و از طرفی از ...

اگه بالاتر از سن قانونی هستی به حرف هیچکس گوش نده برو جایی که دوست داری زندگی کن برای بینیت هم شاید تازه عمل کردی ورم داره صبر کن شاید بادش خوابید از ۸ ماه تا ۱۲ ماه طبیعیه ورم داره 

آخه من مشکلم فقط رلم نیست من قبل از اینکه رلم‌بزنم باهاشون مشکل داشتم من خودم خوب میفهمم این چیزا رو ...

تو چه موردایی مشکل داشتی؟ ببین شاید توام مثل من متوجه نباشی درسته خانوادمون سطح فکرشون پایینه خشونت دارن ولی خودمونم یکم مقصریم که باعث میشیم خشونت به خرج بدن و اعصبانی بشن و گیر بدن ما اگه کاری نکنیم و بهونه دستشون ندیم حتی بدترینم باشن دیگه زیاد باهاشون دهن به دهن نمیشیم و اونام کمتر رو اعصابمون میرن . ببین خانوادت هرچی باشن از محیط بیرون برات خیلی بهترن هیچوقت فکر فرارو و اینارو نکن