2777
2789
عنوان

رفتم سراغ گوشی شوهرم کاش نمیرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 956 بازدید | 55 پست
چرا مستقیم باخودش حرف نمیزنی بگی تو ی بچه داری خجالت بکش این کارا چیه

دقیقا شاید این مورد موثر باشه 

استارتر جان تاپیک من رو که نوشتم یک نفر رو می شناسم همش نفرین والدينش می کنند رو اگر می بینی کمک می کنه به زندگی تون براش بفرست تا ببینه خیانت تا چند نسل حتی بعد از مرگ گریبان آدم رو می گیره 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
اینا احتمالا همونایی‌ان که زن رو مقصر خیانت مرد می‌دونن و میگن اگه بهش می‌رسیدی و مشکلی نداشتی نمی‌ر ...

بله دقیقا اینکه هنوز این تفکر وجود داره برای این نسل خیلی بیشتر جای تاسف داره همینه مردااینقدر وفیحن پرروان راحت خیانت میکنن نه قانون پشت زنه نه جامعه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن زیره "رژیم فستینگ "گرفته

عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم رژیم فستینگ بگیرم. سریع دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف خوب هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا کمکت کنه خاهر میفهمم چی میگیبخدا من از ترسم نمیرم گوشیشو چک کنممیترسم یچیزی ببینم ک نباید....

بخاطر این تاپیک مسخره تواین چنددقه12تا پیشنهاد دوستی مرد تو نی نی سایت داشتم 

بعد تو این قلب من دیگه باهمه آدما سرده💔
بنظرت بیدارش کنم؟ بگم

نه نگو. بیشتر زیر نظرش بگیر تا مطمئن شی ببینی واقعا کاری هم میکنه یا نه. تا می‌تونی مدرک جمع کن که نتونه بزنه زیرش. بهش بگی از فردا حواسشو دو برابر جمع میکنه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
دقیقا شاید این مورد موثر باشه استارتر جان تاپیک من رو که نوشتم یک نفر رو می شناسم همش نفرین والدينش ...

این کلا ادم بیشعوری ن خدا قبول داره ن چیزی 

نه نگو. بیشتر زیر نظرش بگیر تا مطمئن شی ببینی واقعا کاری هم میکنه یا نه. تا می‌تونی مدرک جمع کن که ن ...

اخه موندم شماره هارو ازکجا میاره

اخه موندم شماره هارو ازکجا میاره

کاری نداره که. هر کی اراده کنه تو پنج دقیقه هزارتا شماره میتونه پیدا کنه

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

بیشتر ببینید
ازکجا

اینستا، تلگرام و.‌‌.. همه جا پره

بیشتر ببینید

اگر قصدت طلاقه و مسممی برایه اینکه بدونی همینجوری دخیره کرده یا ارتباطم داشته باهاشون برو اگر خطش همراه اول برنامه ی همراه من اگر ایرانسله برنامه ی مای ایرانسل بریز رو گوشی خودت بعدش شماره شو بزن کد میاد برو داخل برنامه یه قسمت داره تو همراه من ریزمکالمات کامل.. اونم بژن اونم کد میده رو گوشی همسرت وارد کن تو برنامه.. بعدشم کدارو از تو گوشیش پاک کن تو ایرانسل من نمیدونم چی نوشته فک کنم همین باشه گزینه اش

برو میتونی تاریخ انتخاب کنی که ک ریز مکالماتش و تو اون تاریخ نشونت بده.. مثلا میزنه تو پیامش چی برای طرف نوشته یا به چه شماره ای زنگ زده

البته پیامای طرف مقابل و نمیاره ها فقط پیامایی ک از خط همسرت ارسال شدن

اگرم نمیخای طلاق بگیری‌پیگیر نشو حال خودت و بدتر نکن