2777
2789
عنوان

بنطرتون جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 83 پست
آره‌خیلی‌دوسم‌داشت‌باورت‌میشه‌وقتی‌تازه‌از‌کمپ‌اومد‌هی‌قربون‌صدقه‌ام‌میرفت‌میگفت‌وسوسه‌میشم‌زیاد‌منم ...

عزیزم اسی توام بدتر منی خدا کمکمون کنه.کنگره۶۰ خیلی خوبه برا دوباره نرفتن سمت مواد بعد ترک.ولی ما شهر خیلی کوچیکیم اینجا نداره 

خودتو سرزنش نکن من ب میل بابام ازدواج کردم اونم میگه بچها رو بزار با اینکه می‌دونه این طفل معصوما رو ...

هی‌خدا‌کمکمون‌کنه‌من‌که‌موندم‌چکار‌کنم‌خستم‌.پس‌این‌خدا‌کجاست‌همون‌که‌میگه‌صدایم‌کن‌تا‌اجابت‌کنم‌تو‌را

خدا‌من‌که‌گنج‌قارون‌نمی‌خوام‌فقط‌آرامش.اونم‌ازم‌دریغ‌کردی‌درسته‌اشتباه‌کردم‌ولی‌‌تاوانشو‌چندین‌ساله‌دارم‌میدم‌بسم‌نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

من تصمیم دارم شوهرمو تحت فشار بزارم ترک کرد که کرد.اگه نکرد مجبورم جدا بشم.جونیمو که فداش کردم اینقدر کتک و ضربه ب سرم خوردم که مثل احمقا شدم انگار آلزایمر گرفتم.ولش کن بابا شوهر نخواستم

من تصمیم دارم شوهرمو تحت فشار بزارم ترک کرد که کرد.اگه نکرد مجبورم جدا بشم.جونیمو که فداش کردم اینقد ...

شوهر‌که‌خیلی‌وقته نخواستیم‌ولی‌مسئله‌بچه‌هان‌دلم‌میسوزه‌براشون

خانوادش هم تشویقش نمیکنن برا ترک.میگن تریاک که بد نیست فقط مورفینه.هرچی میگم الان کلی چیزای دیگه قاطی میکنن قرص و شیشه قاطی تریاکا میکنن که این اخلاق و رفتاراش اینجوریه

شوهر‌من‌الان‌مثل‌سگگ‌میترسه‌دوباره‌بندازمش‌کمپ‌.ممیگه‌اگه‌این‌بار‌بندازی‌نمیبخشمت

بگو من دارم برا زندگی تلاش میکنم که نابود نشه مگه قصد اذیت کردن تو رو دارم

میبریمشون

من‌که‌نشستم‌تو‌خونه‌.بهش‌گفتم‌هر‌کاریم‌بکنی‌بچه‌هامو‌تنها‌نمیزارم‌

هی‌با‌پیام‌تهدید‌میکنه‌اون‌ور‌حیاط‌یه‌اتاقک‌ذاره‌نشسته‌اونجا‌.خدا‌کنه‌تا‌صبح‌بمیره‌راحت‌شم

من‌که‌نشستم‌تو‌خونه‌.بهش‌گفتم‌هر‌کاریم‌بکنی‌بچه‌هامو‌تنها‌نمیزارم‌هی‌با‌پیام‌تهدید‌میکنه‌اون‌ور‌حیاط ...

این چه بدبختیه ما داریم درکت میکنم اسی.شوهر من یاخابه یا تریاک می‌کشه دوسه ساعت گاهیم بیشتر.یا رفته دنبال ولگردی هر چیم غذا میخوره سیر نمیشه همش میناله از گشنگی و با من دعوا داره سر شکمش