2777
2789
قسمتای مهمشو ندیده😄دنیای اون طرف بی حد و مرزه واقعا عجیبه

واقعا میگن خواب برادره مرگه حقیقت داره . من دیشب خواب بودم ولی انگار ب محیطم اگاهی داشتم صدای گریه بچمو شنیدم انگار بهم اگاه شد ک میخواد گریه کنه ب کسری از ثانیه نکشید بچم گریه کرد و من بیدار شدم و بهش شیر دادم . دم صبح خواب دیدم برادرم بهم پول داد روی پول ی چیزایی نوشته شده بود امروز دختر عمم ب بچم عیدی داد دیدم روی پول ی چیزایی نوشته شده 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

هر طبقه دیوار ها و در هاش رنگ متفاوتی داره بعضی طبقات دیوار های ابین بعضی طبقات سفید این اقا بدون حض ...

من فقط نتعحبم چجوری انقدر دقیق یادشون میمونه تحربه گرا 

هزار بار هم این بخشو دیده باشی نمیدونی که چطوره مگه با ذهنی فراتر از ذهن طبیعت دیده باشی

والا ادم تو خونش انقد دقیق نمیدونه جای وسایلارو یا رنگ و جهت وسایلا رو درو دیوار حالا هر روزم میبینیم با چشم بسته بیاییم نمیتونیم پیدا کنیم یا یادمون بیاد 

برای روح زمان و مکان معنانداره، شنیدم هر پنجشنبه این برنامه پخش میشه

یعنی ماه رمضون ک تموم شد برنامه هم تموم میشه بعد از این هر پنجشنبه پخش میشه قسمتهای جدید ؟

برای روح زمان و مکان معنانداره، شنیدم هر پنجشنبه این برنامه پخش میشه

واقعا؟ از  کجا شنیدی؟

بدنسازی جزوی از منه 🍀                              اگه سوالی راجب بدنسازی داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم♥️

همینم با زور میدیدم پسرم خیلی شلوغ میکنه .کتاب ک بخونم میگه بده منم بخونم میگیره پاره میکنه .قران می ...

فایل صوتی شنود رو گوش کن تجربه گر بخاطر کارش ناشناس از اون دنیا میگه قشنگ ترین بود بنظرم خودش صحبت میکنه