2777
2789

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

داستانش چی بود؟ من ندیدم

یه تحربه کرد حین عمل جراحی کلیه روح از بدنش سال ۹۹ خارج میشه تو تهران و توی بیمارستان کرمانشاه میره سال ۴۰۳ رو میبینه داخل بیمارستان نشونه هایی میده ک همه تایید میکنن 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
از قسمت دوم بخوام بگم سرد خونه بیمارستان هیچکس حق ورود رو ندارهجز مسعول سرد خونه و چند تا از بهیار ه ...

اخه چیشده روحش اونجا تو بیمارستان رفته و داخل سرخونه چطور شده اخه رفته اونجا چرا 

یه تحربه کرد حین عمل جراحی کلیه روح از بدنش سال ۹۹ خارج میشه تو تهران و توی بیمارستان کرمانشاه میره ...

عه آینده رو میبینه 

چه جالب 

چیا میبینه حالا؟

خوش بحالش کلی دلار و طلا خریده تاحالا حتما🤣🤣

طبقه منفی ۱ که گفت از اون قسمت رفتم بالا

و انبار نگهداری دارو هاست 

جز بهیار تاسیسات و دانشجو ها که رختکنشون اونجا هست کسی حق ورود به اون قسمتو نداره ختی ما که میخوایم بریم باید کارت نشون بدیم که بزارن بریم

عه آینده رو میبینه چه جالب چیا میبینه حالا؟خوش بحالش کلی دلار و طلا خریده تاحالا حتما🤣🤣

وضعیت بیمارستان کرمانشاه در سال ۴۰۳ رو میبینه اتفاقا اقای موزون ب تجربه گر گف ک از قیمت دلار خبر ذاشتی تجربه گر گف نه 

بيمارستان امام رضا تنها بیمارستانی تو کرمانشاهه که بخش سوگواری داره که مقایبل سردخونس کسی از شهر دیگ ...

اره جالب بود تا حالا محل سوگواری تو هیچ بیمارستانی ندیده بودم 

دری که انتهای سالن بود اکثر مواقع بستس من نمبدونستم به شوفاژ خانه ختم میشه این اقا اطلاع داشت 

اون قسمت رو فقط،تاسیساتی میتونه بره

سرد خونه هم فقط بهیار 

پس یه نفر نمیتونه ادرسی به این اقا داده باشه

دری که انتهای سالن بود اکثر مواقع بستس من نمبدونستم به شوفاژ خانه ختم میشه این اقا اطلاع داشت اون قس ...

یا حتی پشت بوم ک نشونه هایی داد ‌ .... اخه چرا روحش یهو رفت تو اون بیمارستان