2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما امشب رفته بودیم بیرون که اتفاقی فامیل مون رو دیدیم. فامیل نزدیک هم هستند. بعد چون مامانم اصرار کردند بچه شون پیش ما موند که با ما باشه و بعداً خودمون برسونیمش خونه شون. بچه شون هم ابتداییه. این کلی اول خجالت می کشید که نه من چیزی نمی خوام برام بخرید ولی ما می گفتیم نه تعارف نکن طوری نیست. حالا ما هم فکر می کردیم با یه چیز کوچولو خوشحالش کنیم. این رفت توی به مغازه دست گذاشت روی یه کتاب و دفتر و خودکار، نگو اینا با هم بوده 670 هزار تومن، من خوندم 67 هزار تومن. هیچی دیگه چون خودمم یه سری وسیله می خواستم برداشتم فکر کردم اونا گرون شده. اصلا هم بعدش چک نکردم چون گفتم داخل مغازه چک کردم دیگه. تازه بدبختی اینجاست که من با اینکه قیمت رو دیدم ولی یکی از صفر ها پاک شده بود. خلاصه ما اینو رسوندیم و بعد که اومدم داخل خونه فهمیدم چه گندی زدم. حالم خیلی بد بود ولی الان بهترم چون من به شخصه خودم به این پول خیلی احتیاج داشتم.

گفتم اینجا بذارم شما حداقل حواستون رو جمع کنید.

ما امشب رفته بودیم بیرون که اتفاقی فامیل مون رو دیدیم. فامیل نزدیک هم هستند. بعد چون مامانم اصرار کر ...

دیگه خریدی اشکال نداره

https://abzarek.ir/service-p/msg/2133743 هر کی تو ناشناسم بیاد چرت و پرت بگه فوحشش میدم