2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد با بچه ای که نزدیک به بلوغه سخته❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 116 پست
مشاوره بله شرط ادله

چون شما اگه پیگیر دونستن ها عاقلی راه هاش نباشین باید با تجربه به دست بیاری تجربه ها سخت نفس گیر هستن ومیشن چون تکرار در تکرار رفتار اشتباه میخوره و میشه جز عادت رفتاری ها دیگه هی اون خانم عذاب با دست و احساس وهیجان خودش برای خودش بپا میکنه

تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

بیشتر ببینید
بله...ولی نمیشه با اینده بچه قمار کرد

دقیقا مشکل منم همینه

نمیدونم چی درسته چی غلط

کدوم راه درسته

ای عشق اول دلم تو آخریشی تو با من زنده ای هنوز جدا نمیشی 💔کاش دل من به جز تو آرزویی دگر داشت 😭...لنگ دلوم تنگ دلوم  دلوم ایخه پر🪽بزنوم ● به شوق دیدن تو سر بزنوم ●●●  گلوم تا تو نیای مو نخندوم  دگر عهد و وفا با کس نبندوم🖤🥀   __۱۴۰۴/۴/۴   

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون شما اگه پیگیر دونستن ها عاقلی راه هاش نباشین باید با تجربه به دست بیاری تجربه ها سخت نفس گیر هست ...

درسته

ای عشق اول دلم تو آخریشی تو با من زنده ای هنوز جدا نمیشی 💔کاش دل من به جز تو آرزویی دگر داشت 😭...لنگ دلوم تنگ دلوم  دلوم ایخه پر🪽بزنوم ● به شوق دیدن تو سر بزنوم ●●●  گلوم تا تو نیای مو نخندوم  دگر عهد و وفا با کس نبندوم🖤🥀   __۱۴۰۴/۴/۴   

بیشتر ببینید
بله

شاید ب خاطر همین از مادرت انتظار نداشتی

بیشتر ببینید
شاید ب خاطر همین از مادرت انتظار نداشتی

درسته 

تازه همش بهم میگه بترک بترک بدبخت ترشیده من شوهر کردم تو موندی ( باور کن من کاری باهاش ندارم خودش کرم میریزه) 

راستی هم سنیم منم ۲۹ سالمه 

چالش جدید وارد این مرحله زندگیش نکن...

آره چالش سختی هم هست 

یکی از همکلاسیاش شرایط مشابه ما رو داره

و از وقتی والدین ازدواج کردن این بچه حال خوبی نداره

بیشتر ببینید
درسته تازه همش بهم میگه بترک بترک بدبخت ترشیده من شوهر کردم تو موندی ( باور کن من کاری باهاش ندارم خ ...

چند مدت ازش فاصله بگیر بذار بعد از ازدواج 

خودش متوجه رفتارش میشه

عزیززززم😍 چه خوب شما هم ۷۴ ای؟

بیشتر ببینید
دقیقا مشکل منم همینهنمیدونم چی درسته چی غلطکدوم راه درسته

برای بچه ات که یقینا مجرد بمونی بهتره

ولی تنهایی خودت هم مسئله است ،شما بزرگسالی تحمل کردن تنهایی برایت آسونتره تا بچه ای که به خاطر بلوغ زودرنج هم شده

نمیدونم چرا اینطوری احساس میکنمانگار تا وقتی بچه کوچیکتره درک درستی نداره راحت تر میتونه فرد جدید رو ...

اون هم نمیپذیره

مجبور به پذیرش اوضاع میشه

تروماهاش بعدا بروز میکنه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
بله ۶/۸/۷۴

عه من بزرگترم 😅

عزیزم شما هم اول جوونیته به من نگاه نکن تو کلی فرصت طلایی و روزای قشنگ کنار آدم حسابی داری 

🥰بزار هر کسی هر چی میخواد بگه 

مامانت ی مدت دیگه پشیمون میشه فعلا گرمه

بیشتر ببینید