2777
2789
عنوان

این جمله یعنی چی

157 بازدید | 13 پست

مرسوله از سوی مبداء ذیربط تحویل پست نگردیده.

یه بسته از باسلام سفارش دادم تو قسمت پیگیری مرسولات میزنم این جمله میاد

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فروشگاه هنوز سفارشت رو تحویل پست نداده

پس کد مرسوله رو چطور زده ؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ࡅ߳و ࡅ߳ܝ̇ߺܣߊ ߊ‌حࡅ߳یߊ‌ܥܼܢ ܦ̈ܠܥ̣ߺ ܩܝ̇ߺی...❥   ﮼‌بی‌حسیِ‌مُطلق‌نسبت‌به‌همه‌چیز...                                           « غَریبه های زیادٓی میبینَم ك رِفیق ترینم بودَن!                 ایمانتان‌بویِ‌گناه‌میدَهد..    

بیشتر ببینید
اونی که ازش خرید کردی هنوز بسته تو نداده به پست

پس چطوری کد مرسوله داده

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
پیام بده به پشتیبانی باسلام

بلد نیستم ☹️🤔 برم ببینم میتونم پیداش کنم 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
پس چطوری کد مرسوله داده

هر کالایی ازشون بخری یه کد مرسوله داره . این کد دلیل تحویل به پست نیست . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

سلام.تورو خدا هر وقت پیام منو دیدی جواب بده.منم شرایطم مثل شماست.شوهرم اسپرم نداره و کاندید اسپرم اهدایی هستیم.چهار بار جنین اهدایی گرفتم ولی منفی شد.دوبار عکس رنگی گرفتم.سالمم و لوله هام بازه.هییتروسکوپی شدم عالی بود.شما دفعه چندم گرفت؟دومرحله ای بود یا یک مرحله ای.مراقبت چی داشتی.چند روز موندی اصفهان

سلام.تورو خدا هر وقت پیام منو دیدی جواب بده.منم شرایطم مثل شماست.شوهرم اسپرم نداره و کاندید اسپرم اه ...

دفعه ی اول 4 تا فولی داشتم دو مرحله ای انجام دادم امپول آزاد سازی نزده بودم ، قبل جوابمم ابله مرغان گرفتم و جواب منفی شد...

سری دوم 2 تا فولی یه مرحله ای ، با آزادسازی مثبت شدم

بعد تزریق یکم اصفهان استراحت کردم و بعد از ظهر راهی تهران شدم نیازی نیست بمونی اصفهان 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بیشتر ببینید
دفعه ی اول 4 تا فولی داشتم دو مرحله ای انجام دادم امپول آزاد سازی نزده بودم ، قبل جوابمم ابله مرغان ...

ممنون جواب دادی عزیزم.میشه اسم داروهاتو بپرسم؟چرا سری اولی آمپول آزادسازی بهت نداد؟من برم دکتر زنان شهرمون بگم چی برام بنویسه

ممنون جواب دادی عزیزم.میشه اسم داروهاتو بپرسم؟چرا سری اولی آمپول آزادسازی بهت نداد؟من برم دکتر زنان ...

سلام شما رفتی اصفهان؟

کاش از خانواده شوهر دور بود دورِ دورِ دور.. داره اتفاقای بدی میوفته ...