2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد با بچه ای که نزدیک به بلوغه سخته❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 1300 بازدید | 116 پست
نه عزیزم کلی گفتمبنظرم دلیلی بالاتر از پول نمیتونه آدمو مجاب کنه با یه بچه ،باز ازدواج کنهالبته شرای ...

😁 و یه خریت رو دوبار تکرار کنه🤦🏻‍♀️

ای عشق اول دلم تو آخریشی تو با من زنده ای هنوز جدا نمیشی 💔کاش دل من به جز تو آرزویی دگر داشت 😭...لنگ دلوم تنگ دلوم  دلوم ایخه پر🪽بزنوم ● به شوق دیدن تو سر بزنوم ●●●  گلوم تا تو نیای مو نخندوم  دگر عهد و وفا با کس نبندوم🖤🥀   __۱۴۰۴/۴/۴   

بیشتر ببینید

توی کشورهای خارج خب تو چنین شرایطی با هم دوست میشن و ازدواج رسمی نیست و تعهدی هم بهم ندارن ولی اعتقادات ما و مشکلات دیگه ای که ممکنه پیش بیاد ،بازم آدمو دو دل میکنه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

توی کشورهای خارج خب تو چنین شرایطی با هم دوست میشن و ازدواج رسمی نیست و تعهدی هم بهم ندارن ولی اعتقا ...

آره ☹️

ای عشق اول دلم تو آخریشی تو با من زنده ای هنوز جدا نمیشی 💔کاش دل من به جز تو آرزویی دگر داشت 😭...لنگ دلوم تنگ دلوم  دلوم ایخه پر🪽بزنوم ● به شوق دیدن تو سر بزنوم ●●●  گلوم تا تو نیای مو نخندوم  دگر عهد و وفا با کس نبندوم🖤🥀   __۱۴۰۴/۴/۴   

بیشتر ببینید

همونو بگو😀

چه حوصله ای داری دوباره از نو شروع کنی همه چیو وقتی تهش رو میدونی

منکه حوصلم نمیکشه واقعا

دیگه بعد از بار اول،آدم حس میکنه همه دوستت دارمها دروغه و عشق کشکه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
همونو بگو😀چه حوصله ای داری دوباره از نو شروع کنی همه چیو وقتی تهش رو میدونیمنکه حوصلم نمیکشه واقعاد ...

😂😂😂

تازه همون اولم برا من دوستت دارم نبود 

همون اولم با کشک شروع شد

بیشتر ببینید
دقیقا یه دوراهی پر تردیده

اگه خواستگار خوب داری که حیفه ردش کنی ولی کلا تجربه من میگه بهترین مرد برا ازدواج مرد حامی و مهربونه 

حالا اگه حوصله بچه رو هم داشته باشه چه بهتر

ولی نه برا بچه ت برا خودت هم با مرد که بداخلاق نیست ازدواج کن. خوش خلقی مخصوصا برا ازدواج دوم که آدم باید عاقلانه تر و پخته تر تصمیم بگیره خیلی مهمه

ولی کلا نگران نباش ستون خونه زنه نه مرد

من فقط اینو میدونم مردا اگه زنی رو دوست داشته باشن بچه اون زنم دوست دارن حتی اگه بچه خودشون نباشه 

توام که حتما حواست به بچه ت هست. بدبخت اون بچه ای که مادر نداره. بقول پدرشوهرم بچه از مادر یتیم میشه نه پدر

کلا هم که دوره بلوغ فقط چهار پنج ساله چشم به هم بزنی تموم میشه بچه هم میره دانشگاه بعد ازدواج و…

😂😂😂تازه همون اولم برا من دوستت دارم نبود همون اولم با کشک شروع شد

انشاالله هر تصمیمی گرفتی،،،،بهترین ها برای خودت و بچت رقم بخوره🌹

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
من تجربه ای ندارم فکر میکنم این طور باشه

بنظر منم همینجوره هر چی بچه کوچکتر باشه ازدواج مجدد راحتتره...چون بچه ها وقتی ب بلوغ میرسن اکثرا ادعای عقل میکنن ک اکثرش کاذبه مخصوصا اگه پسر باشه روی مادر هم غیرتی میشن البته همه بچه ها اینجوری نیستن ولی بنظرم اکثرشون اینجورین

اگه خواستگار خوب داری که حیفه ردش کنی ولی کلا تجربه من میگه بهترین مرد برا ازدواج مرد حامی و مهربونه ...

همین ترس ازینکه آدم اشتباهی باشه آدم رو به شک میندازه 

بیشتر ببینید
انشاالله هر تصمیمی گرفتی،،،،بهترین ها برای خودت و بچت رقم بخوره🌹

مممنونم عزیزمهربونم

بیشتر ببینید

برای سن بچه به نظر خودم که بچه طلاقم هرچی سن بچه بالاتر پذیرش و سازگاریش بیشتر

ولی خب سن شما هم میره بالاتر و خواستگار کمتر میشه 

باید ببینی کدومش میارزه 

اینکه ناسازگاری بچه رو بپذیری یا کاهش تعداد خواستگار و کیس مناسب

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜