2777
2789

چیکار کنم حالم بهتر شه چرا اینقدر به یکی وابسته شدم؟ اونم به کسی که فقط رابطم باهاش لانگ بود 

ولی خب مگه میشه دو سال با یکی بیست و چهار ساعته حرف بزنی کلی قول و قرار بذارین رویا بسازی صداشو که بشنوی هر دفه مث بار اوب قلبت بوم بوم بکوبه و وابسته اش نشی ؟ میشه ؟ بخدا که نمیشه اون وقت یهو ولت کنه بره با یه دختره دیگه 

من نمیتونم چکش نکنم واقعا نمی تونم 

هم خودشو هم دختره رو رابطه شون به یه هفته نکشید کات کردن ولی هنوز برای هم استوری تیکه دار میذارن و این یعنی همو دوس دارن نه؟ 

فکر میکردم هرکاری کنه جز خیانت 

نمیتونم منتظرش نباشم منتظر خودش و پشیمون شدن اش 

چیکار کنم از سرم بپره 

امشب تولد دختره اس 

دوست ندارم سره اون این بلا بیاد دلم میخواد بهش بگم حواست باشه داری ب چ آدمی دل میبندی این آدم با من بود ک زد بلاکم کرد سره یه قهره ساده و اومد با تو دوس ندارم ضربه بخوره ولی این چیو عوض می کنه؟ چیو ؟

جز اینکه اگه اون بفهمه ممکنه کینه بگیره و اکانت بابا و داداشمم داره ولی خب چیزی دست اش ندارم ک بترسم فقط اینکه خانوادم بفهمن دوس پسر داشتم...

چیکار کنم آروم شم حس میکنم کارم بچگانه اس بیخیال..

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

لعنت به رابطه لانگ :)

روح و روان ادمو نابود میکنه من الان نه میتونم ببینمش چهارتا چک بزنم تو گوشش دلم خنک شه نه حتی دستم به جایی بنده که ازش بپرسم چرا ؟ به خودم می گفتی برم اخه خیانت چرا ؟

روح و روان ادمو نابود میکنه من الان نه میتونم ببینمش چهارتا چک بزنم تو گوشش دلم خنک شه نه حتی دستم ب ...

خیلی مضخرفه لانگ بخدااا

خودم تو همچین رابطه ای بودم حالتو درک میکنم💔

رِسَد‌ آدَمی بِه جایی کِه بِجُز خُدا نَبینَد...

همیشه بخودم میگم حیف به عمر بر باد رفتم ....

کاش یه بلندگو دستم بود داد میزدم دخترا بیخیال این پسرا بشید بخدا هیچی نیست 

بچسبید به هدف و پول در اوردن و استقلال و ساختن شخصیت خودتون 

من کردم و عمرم رفت و الانم ازدواج کردم با کلی مسئولیت 

لاک پشتی دارم پیش میرم 

شما قدر بدونید