2777
2789
عنوان

شوهرم با بچه ها رفت🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 6338 بازدید | 147 پست
معذرت!!!!عزیزم‌ مگه من کار اشتباهی کردم که معذرت بخوامدو روز به احترام همسرم و خانواده اش رفتم دیگه ...

اگه صلاح دونستی یه پیام بده عزیزم رسیدین ؟ سلام منو برسونید ، مواظب خودتون باشین 

از محبت خارها گل می شود و واقعا هم میشه عزیزدلم ، شاید بخاطر خستگی راه یا ناراحت بودن یا مهمون ذاشتن و ... همون موقع جواب نده ولی جوابتو با خوندن پیامت تو قلبش بهت میده عزیز ِ خواهر

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دقیقادارم همینطور اشک میریزمنه خودم و نه همسرم اهل هیچی نیستیم هیچییییییی نه قلیون نه سیگار نه مشروب ...

الحمدلله که خودت و شوهرت سبک زندگی سالم دارید و اهل هیچی نیستید

انشاالله خوشبخت باشید 

اگر همینطور سبک زندگی تون رو سالم نگه دارید بچه هاتون هم انشاالله در آینده سبک زندگی خوبی خواهند داشت ولی تو بدی ها میگن بچه چند درجه بدتر میشه یعنی بچه اگر بفهمه مادرش سیگار کشیده اون احتمالا معتاد میشه 

پس دیگه اصلا سمت سیگار نرو تا بچه هات هم در آینده سالم باشن

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

استارتر منم مثل شمام صدها مورد این شکلی تو زندگیم داشتم ولی خودمو به خدا سپردم پس مدام با خودت نگو من الویت همسرم نیستم خیلی از زنها همین وضعیت زندگیشونه ولی به خاطر بچه ها صبررررر میکنن ( گویند سنگ در مقام صبر لعل شود ... آری شود اما به خون جگر شود ) همین صبر هستش که بهشت رو زیر پای مادر قرار میده ...  به این فکر کن شاید مادر همسرت و مادر خودت هم مشابه این روزها رو داشتند ... 

عزیزم وسایل پذیرایی قایم کردن توی کمد و انباری من برم دربیارم بیارم وسط بشینم بخورممگه من نخورده چی ...

میوه تو کمد؟ چای تو کمد؟ تو یخچال هر چی بود میاوردی میخوردین دیگه

خب مدلش همینطوره . حالا شما بیا با حرف جابجا کردنا دلیل بیار

کم سن و سالی؟ خیلی تو ایسنتا و این چیزا هستی؟ 

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

الحمدلله که خودت و شوهرت سبک زندگی سالم دارید و اهل هیچی نیستیدانشاالله خوشبخت باشید اگر همینطور سبک ...

نه اصلااااااااا

هیچوقت نمیزارم بچه ها ببینن یا متوجه بشن

اصلا چنین چیزی نداریم توی خانواده

حتی دوستان نزدیکمون

ببین عزیز من طلاق گرفتم از همسرم برگشتم به خاطر یه دونه دخترم گفتم سایه ی مرد غریبه بالا سرش نباشه ر ...

درود بر شما

مطمئن باش بهترین تصمیم رو گرفتی

انشاالله در کنار همسر و فرزندت همیشه خوشبخت باشی 

اسی جان 

مادرشوهرمنم با ایل و تبار  رفته خونه تازه ساختشون تو شهرستان 

به من تو این ۱۲ روز یکبارم زنگ تزده ،زنگ نزده با بچمم صحبت کنه ..هر از گاهی ناراحت میشدم وبه مرحله بغض و اشک میرسیدم ولی نمیزاشتم اشکم بیاد ..با این جمله خودمو آروم میکنم زنگ نزده فداااااااا سرم ..منم فوش رابطمو کم میکنم باهاشون .

تو هم مگه خل شدی خودتو میخوای بکشی 

فکر میکنی شوهرت به ککش میگزه 

نه جانم زنده ها تا زمانی که زنده ان زندگی میکنند .به مادرت به پدرت به بچه هات فکر کن

این نیز بگذرد

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم دلیلش این نیست که کم آوردم ..اگه بخوام مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟ پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

میوه تو کمد؟ چای تو کمد؟ تو یخچال هر چی بود میاوردی میخوردین دیگهخب مدلش همینطوره . حالا شما بیا با ...

فکر میکنم با شما ادامه دادن ، دلخوری پیش بیاره

ترجیحم اینه ادامه ندیم

نه خیر کم سن نیستم

شما اصل ماجرا رو ول کردی چسبیدی به بحث خوردن

موفق باشی

شبت خوش

موافقم🥺

پس پاشو عزیزم با انرژی تموم ، یه آبی به سر و صورتت بزن ، اون پاکت سیگارم بنداز سطل زباله 

یه شام عالی درست کن بخور به امید روزهای بهتر ان شاءالله 

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 

عزیزم بچه من ده سالشه 

تو این ده سال یه بار مادرشوهرم زنگ نزده بگه می‌خوام باهاش حرف بزنم و ...

شده گاها ۳ ماه نرفتیم خونش به خاطر گرفتاری خودمون و دوریه راه ولی زنگ نزده بگه چه می‌کنید و گاها هفته ای یه بار یا شاید دوبار همسرم بهش زنگ میزنه و حالشو می‌پرسه 

خود همسرمم ناراحت میشه این رفتار مادرش رو میبینه ولی من اصلاااا برام مهم نیست و تازه خوشحالم میشم که کاری به ما نداره

۷ و ۴

چقدر بچه هات کم سن هستن به خاطر بچه هات سعی کن یه مادر صبور و خوش اخلاق و مهربان باشی

کتاب های تا ساحل آرامش و کتاب های من دیگر ما رو بخون خیلی خوب هستن