2777
2789
عنوان

شوهرم با بچه ها رفت🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 6345 بازدید | 147 پست

و منی که اگر شوهرم با بچه هام بره مسافرت از شدت هیجان و ذوق ممکنه بیهوش بشم😂

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا حالم بد شد از اینکه شاید ناخواسته ناراحتت کردم می‌دونم شرایطت خیلی بده ولی شک نکن بهتر میشه ص ...

نه بخدا اصلا ناراحت نیستم گلم خودتو اذیت نکن

حال الانم بخاطر شرایطمه

نه بخاطر حرف شما عزیزان

چقدر خوب شد باهاتون حرف زدم🥺

رفته بودم خونه مامانم که جرات نکردم درد و دل کنم  گفتم اونا هم الان ناراحت میشن و ..... 

نه عزیزدلم اصلا از دست شما و هیچ کدوم از دوستان ناراحت نیستمهمگی خیر و صلاحم و میخواید چیز بدی نگفتی ...

این مسائل تو زندگی زناشویی خیلی ساده و پیش پا افتاده است. ذره ای خودت‌ رو ناراحت نکن. اگر به مادرش که براش سختی بارداری و زایمان و بزرگ کردن اش رو کشیده احترام قائل نشه برای تو هم احترام قائل نمیشه‌.

درود بر تو و شوهرت که از طلاق انصراف دادید.

بهترین کار رو کردید.

تو خودت خواستی تو خونه تنها باشی و باهاشون نری پس ناراحت نباش.

به خودت و بچه هات برس و دیگه اصلا به طلاق فکر نکن.

با شوهر و بچه هات با محبت و احترام رفتار کن 

خداوندا قاتلین ظالم کودکان معصوم و مظلوم فلسطینی رو نابود کن/

اتفاقا ظهر رفتم بهشون سر زدم اومدم خونمدقیقا تنهایی هم خوبهولی خب میگم چرااااا، واقعا ناراحت کننده ...

احتمالا مادرش گفته بیایید

شما برید، خوب بخورید، بی محلی کنید، کار نکنید، یا بسیار آرام کار کنید، فقط با بچه هاتون سرگرم باشید، با مادرشون حرف نزنید، بزارید خونشون شلوغ بشه، و خودتون رو با بچه ها و درسشون مشغول کنید

مادر همسرتون نقطه ضعف شما رو فهمیده و از همین راه قدرت نمایی خواهد کرد

اگه کارهای بالا رو کرده بودید خودش دستی شما رو بیرون می کرد

اون چن روز که رفتیم خونشون ،مادرشوهرم اصلا یه ساعت پیش ما نبود همش اینور اونور بود نه پذیرایی نه چیز ...

خودت میرفتی وسایل پذیرایی میاوردی بهتر ک نبودش

چرا دنبال بهانه ایی، چرا مثل تازه عروسا ناز میای؟

بخدا طلاق بعد دو سال جز پشیمونی نداره

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

اره حتما باید برمنابود شدمتا خوابم میره کابوس میبینم🥺مث دیونه ها شدم🥺

مال حال روحیت هست ببین همیشه دکتر قرص بد نیست برو قول میدم یک ماه نشده روحیه آت کلی بهتر بشه بهتر که شدی تحت نظر دکتر باش داروها تنظیم می‌کنه و کم کم حذفشون می‌کنه 

اره حتما باید برمنابود شدمتا خوابم میره کابوس میبینم🥺مث دیونه ها شدم🥺

مال حال روحیت هست ببین همیشه دکتر قرص بد نیست برو قول میدم یک ماه نشده روحیه آت کلی بهتر بشه بهتر که شدی تحت نظر دکتر باش داروها تنظیم می‌کنه و کم کم حذفشون می‌کنه 

اون چن روز که رفتیم خونشون ،مادرشوهرم اصلا یه ساعت پیش ما نبود همش اینور اونور بود نه پذیرایی نه چیز ...

دورت بگردم نزار بقیه حال خوبت رو خراب کنند ، من هم نوع دیگه ای از این بی احترامی هارو تجربه کردم ، خدا شاهده خیلی خیلی بدتر از چیزی که برای شما بوده ، البته که خدا رو شکر بساط پذیرایی شما تو مسیر برگشت به خونه رو فراهم کردن ، تو خونشون برای شما کم و کسری نذاشتن به قصد این که غریبی نکنید و خودتون از خودتون پذیرایی کنید 

اما من تو شرایط خیلی حادی بودم که عمدا با من رفتار میکردند ، ناراحتم شدم ولی سر سوزنی نذاشتم اون لحظه متوجه بشن ، بعدا کم کم رفت و آمدم رو باهاشون قطع کردم طوری که همسرمم متوجه بشه و حق رو بهم بده

هوای ِ تو ، اجابت ِ تمام ِ عشق است . . . 
وای منم آخه به حالت قهر و ناراحتی رفته

عیبی نداره پیش میاد

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
بیشتر ببینید
یه پیام بده به همسرت بگو مراقب بچه ها باش همین وسلام منتظر باش تا بیان خونه آروم بود دوتا معذرت خواه ...

معذرت!!!!

عزیزم‌ مگه من کار اشتباهی کردم که معذرت بخوام

دو روز به احترام همسرم و خانواده اش رفتم  دیگه برای بار دوم نرفتم کار اشتباهی نیس که نیاز به معذرت خواهی باشه

یه پیام بده به همسرت بگو مراقب بچه ها باش همین وسلام منتظر باش تا بیان خونه آروم بود دوتا معذرت خواه ...

مدما اگر زبون ب این نرمی و اینقدر خاکی بکدیم کارمون ب اینجا نمیرسید خودمو میگم اسی بهت بر نخوره

اینقدر زیبا گفتی دوست عزیز 

لطفا برای شوهرم دعاکنید کار خوب پیدا کنه، بیکاره، درامدی نداریم.

خودت میرفتی وسایل پذیرایی میاوردی بهتر ک نبودشچرا دنبال بهانه ایی، چرا مثل تازه عروسا ناز میای؟بخدا ...

عزیزم وسایل پذیرایی قایم کردن توی کمد و انباری من برم دربیارم  

بیارم وسط بشینم بخورم

مگه من نخورده چیزی ام

صحبت احترام

چ ربطی به تازه عروس بودن داره

دقیقادارم همینطور اشک میریزمنه خودم و نه همسرم اهل هیچی نیستیم هیچییییییی نه قلیون نه سیگار نه مشروب ...

عزمزم حالا که از طلاق برگشتید با هم صحبت کنید مشاوره برید حال شما بده اول از لحاظ احساسی و روحی باید بهتر بشید