2777
2789
عنوان

شده برای فرار از خونه پدر مادر با ازدواج بدبخت بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 55 پست

بشین سرجات دختر، از چاله نرو داخل چاه، از کجا می دونی به زودی بهترین خاستگار برات نیاد، فک کردی ازدواج و بعدش طلاق خیلی آسون هس؟؟؟؟ تو این زمونه گرگ؟؟؟؟ بست و محکم بشین و هدف برا خودت انتخاب کن یا درس یا کار، اما ازدواج اشتباه مساوی هست با بدبختیات تا قیامت 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

از چاله در میای میفتی تو چاه این اشتباهو نکن 

الان با خانواده خودت مشکل داری اما در اخر هم خون ات  هستن 

اونوقت با یه غریبه که حتی دوسشم نداری بری بدبختر قبل اواره نیشی نه خانوادت قبولت میکنن نه شوهر 

اونایی که با عشق رفتن عاقبت خیلیاشون تیره شد تو با نفرت میری دیگه بدتر 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
اینکارو نکن 🤝🙂صبور باش تا بگذره و همه چیز به موقع خودش اتفاق بیفته از چاله خودتو میندازی داخل چاه

۲۴ سالمه صبرم بیشتر از این نیست اخرشه

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

مگه زن حق طلاق داره که بتونی به راحتی بری

مهریه نمینویسم فقط حق طلاق مینویسم 

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

ببخشید ولی حماقت.

شما اگر خانواده تونم خوب نیستن، تا الان تحمل کردی، یکم دیگه هم تحمل کن تا اون شغل و.... را به دست بیاری. موقعیت ازدواج بهترم براتون فراهم میشه

تلاشتو بکن. اگر نشد، مصلحتی توش هست....🌷🌷🌷🌷بخند و شاد باش و بدون هرکسی سر راهت قرار میگیره، کمک میکنه به رشد کردنت. یا حالتو خوب میکنه و ویژگی مثبتشو یاد میگیری...یا حالتو میگیره و یادمیگیری اون طوری نباشی...🌷🌷🌷🌷
بیشتر ببینید
ممکن نیست بعدا خوب بشه زندگی .شاید خدا بخواد به زندگی منم روی خوش بده

مثل اینه بگی ممکنه ته جاه که الان عقرب هست یه الماس گرانبها باشه اگر خدا بحواد

الان تو عقربهاشو میبیتی و خدا بهت عقل داده قید اون الماس خیالی رو بزن

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
از چاله در میای میفتی تو چاه این اشتباهو نکن الان با خانواده خودت مشکل داری اما در اخر هم خون ات هس ...

من مثل دخترای لوس نیستم با یه قهر بگم میرم از خونه . من واقعا محبت نمیبینم . مشاورمم گفت کمبود محبت دارم از والدین .اون منو دیده خیلی خوشش اومده تو یه محیطی. اخه دوسم داشته باشه شاید وضع خوب بشه

خلاصه میگم اشتباهه، اگه میتونی تحمل کن خانوادتو تا شرایطت بهتر شه 

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید
بشین سرجات دختر، از چاله نرو داخل چاه، از کجا می دونی به زودی بهترین خاستگار برات نیاد، فک کردی ازدو ...

. این خواستگارم وضع مالی اخلاقی مذهبی تحصیلات همه چی خوبه جایگاهش عالیه .فقط چهره اشه مشکلم 

من مثل دخترای لوس نیستم با یه قهر بگم میرم از خونه . من واقعا محبت نمیبینم . مشاورمم گفت کمبود محبت ...

خوب با نشاورت بیشتر راجب این قضیه صحبت کن 

اما منم خودم در کودکی جون مادرم شاغل بود کمبود محبت داشتم 

الان با محبت شوهر هن اغنا نمیشم چون همیشه باهامه

تنها چییزی که حس کمبود محبتو جبران نیکنه قوی شدن و دل بستن به خودمه و اتکا به خودم و دوست داشتن خودمه 

شما هم امتحانش کن

بیشتر ببینید
. این خواستگارم وضع مالی اخلاقی مذهبی تحصیلات همه چی خوبه جایگاهش عالیه .فقط چهره اشه مشکلم

اگه به دلت نیس ازدواج نکن، تو رو خدا این رو از ذهنت خارج کن که ازدواج کنی و بعد طلاق بگیری فقط برا رهایی از شرایط موجود، اگه خوبه و میتونی با چهره اش کنار بیای و عادت کنی خب ازدواج کن