2777
2789
عنوان

شده برای فرار از خونه پدر مادر با ازدواج بدبخت بشین

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 55 پست

نه تو روخدا اشتباه منو نکن خواهش میکنم من الان خیلی پشیمونم میگم ای کاش مجرد بودم ای کاش خونه پدر و مادرم حتی اگه سخت گیر بودن میموندم اما به خاطر فرار ازدواج نمیکردم ای کاش هیچ وقت حماقت نمیکردم خواهشا وقتی واقعا اماده ای واسه ازدواج اونوقت ازدواج نکن و گرنه اصلا ازدواج نکن گناه اون پسره هم چیه میگی بعد دو سال طلاق میگیری

صبر کن شاید یه تغییری شد تو زندگیت و اینکه منتظر ادم درست حسابی باش زود جواب بله رو نده

اصلا میتونی تک و تنها زندگی خودت رو بسازی ولی خب شاید زندگیت مثل زندگی منه

من خانوادم دست بزن داشتن و سخت گیر و تعصبی بودن واسه همین مجبور بودم و الان اه من گردن اوناست بدبخت شدم

چیکار کنم چاق شم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

خلاصه میگم اشتباهه، اگه میتونی تحمل کن خانوادتو تا شرایطت بهتر شه

دارم تحمل میکنم دیگه . خانمایی که اینجا تاپیک میزنن متاهلم ولی مامان بابام دوسم ندارن فرق میزارن، فقططط اوما منو درک میکنن. یکی همینجوری بود اینجا میگفت عوضش همسرم دوسم داره برام جبران کرده

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

. این خواستگارم وضع مالی اخلاقی مذهبی تحصیلات همه چی خوبه جایگاهش عالیه .فقط چهره اشه مشکلم

ببین اگر فقط مشکلت چهره است و باقی جیزاشو دویت داری یه بحث دیگه هست 

اول که گفتی خوشت نمیاد فکر کردم کلا هیچیشو نمیپسندی 

ولی اگر از نمره۱۰۰یه ۷۰ درصد راضی هستی بهش فکر کن و سبک سنگین کن برا خودت 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

بیشتر ببینید
نه تو روخدا اشتباه منو نکن خواهش میکنم من الان خیلی پشیمونم میگم ای کاش مجرد بودم ای کاش خونه پدر و ...

تعصبی ، سنتی ، پسر دوست، تحقیر میکنن . مامانم همه جا حرفای خصوصیمو میگه . تو منو درک میکنی؟😭 نمیتونم خدایا 

ایوان نجف!  باز دلم کرده هوایت رحمت به خلیلی که چنین کرده بنایت.../ 🩺🌸 / با دلهای مهربونتون برای حاجتم صلوات بفرستید ♥️

دارم تحمل میکنم دیگه . خانمایی که اینجا تاپیک میزنن متاهلم ولی مامان بابام دوسم ندارن فرق میزارن، فق ...

ولی ممکنه شوهرتم جبران نکنه اینم در نظر داشته باش

خدایا شکرت تو زندگیم هر اشتباهی کردم استقلالی نیستم🤣❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤

بیشتر ببینید
ببین اگر فقط مشکلت چهره است و باقی جیزاشو دویت داری یه بحث دیگه هست اول که گفتی خوشت نمیاد فکر کردم ...

قبلا هم تاپیک زده بودم . مشکلم یکم شغلش بود که دیگه نمیخوام برام مهم باشه . چهرش هم من فقط عکس ۳ در ۴ دیدم ولی بقیه که دیدن خیلی تعریف کردن من از همون ۳در۴ بدم اومد .اخلاقشم خود پسنده یکم . باقی چیزا خیلی با من خوب حرف زد گفت امضا میدم تا هرجا خواستی درس بخون تا تخصص پشتتم

از تو چاله در میایی مسافتی تو چاه ،اه اون پسر بدبخت هم دامن گیرت میشه

اون منو دوست داره .حتما شرایطو بهش میگم منم نمیخوام که زندگی اون مثل من خراب شه 

تعصبی ، سنتی ، پسر دوست، تحقیر میکنن . مامانم همه جا حرفای خصوصیمو میگه . تو منو درک میکنی؟😭 نمیتون ...

منم انگار دشمنش هستم خانواده نیستن که ولی هر چقدر بد باشن خانواده ی ما هستن اما شوهر نه فرق داره فرض کن ازدواج کنی که تنها راه فرار ماست اما مثل اخلاق خانوادت هستش اونوقت چیکار میکنی پسسسس دقت کن و عجله نداشته باش

اشتباه منو نکن سخته باور کن من دارم میمیرم 

چیکار کنم چاق شم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منم انگار دشمنش هستم خانواده نیستن که ولی هر چقدر بد باشن خانواده ی ما هستن اما شوهر نه فرق داره فرض ...

الهی بمیرم😭 همسرت اذیت میکنه ؟ خدا چرا نباید تو سرنوشت بی پناها یه پناه بنویسه

رشتت چیه مگه؟

از رشته های علوم پزشکی 

مگه چجوریه زندگیت الکی خودتو بدبخت نکن

زندگیم چشم مردم کور کنه ولی از داخل خودمونو میسوزونه . خانوادم عوامن . سنتی و خشک مذهب . خودم دوست دارم ذهبو ولی بریدم از زور و اجبار و مقایسه .